Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Dzięki za obie odpowiedzi, no trochę przeraził mnje ten stan, dalej mam taką pizdę, czuję że to milosc.
  • 130 / 17 / 0
@szszszsz88
rady z alkoholem sobie daruj, nie dość że odwadnia to podnosi ciśnienie tak samo jak kryształ.
Jak masz to elektrolity, witaminy z grupy B, witamina C w dawce 1000mg, wmusic trochę wartościowego posiłku z węglowodanami, najlepiej lekki posiłek na bazie warzyw (są fajne miksy na patelnie do zrobienia) do tego ryż. Dużo pomidorów bo to potas i działa dobrze na serce, jeśli pomidorów nie masz to potas w kapsułkach i podstawowe witaminy jakie ja łykam to B2, B6, B12, Wit C 1000mg, magnez chela mag b6 forte 300mg z firmy olimp, ashwaganda przed snem. No i najbardziej normalna i przyzwoita rada po uzupełnieniu braku witamin i elektrolitów to sen. Jeżeli nie masz wspomagaczy, może być trudno ale ze zmęczenia organizm potrafi paść w pewnym momencie.

edit. w moim przypadku pomaga też ciepły prysznic ale nie za gorący jeżeli jesteś w stanie, poczujesz się znacznie lepiej i odświeżona.
  • 3190 / 605 / 0
I pod żadnym pozorem chemia typu benzo, neuroleptyki i inne nokautujące obniżające tempo działania organizmu, z powodu odbicia, jak ktoś nie jest zahartowany bardziej zaszkodzi niż pomoże.
JEŚLI 1000 RAZY COŚ CI NIE WYSZŁO,
NAUCZYŁEŚ SIĘ 1000 SPOSOBÓW JAK TEGO NIE ROBIĆ
  • 5717 / 1161 / 43
No i przede wszystkim niech przestanie to gówno zażywać.
Nasze rady są bezwartościowe, jeżeli ona dalej bierze...
Dorzucę jeszcze Aspargin. Jest on lekiem, a nie suplementem diety. Zawiera potas i magnez.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 130 / 17 / 0
aspargin to tylko potas I magnez w śmiesznie małym miksie po takim zażywaniu kryształu, ale jak jakimś cudem ma to lepsze to niż nic
  • 0 / / 0
Dalej mam halucynacje, trochę długo.
A co do ćpania to skoro 36 lat zajęło mi ogarnięcie mefedronu to nieprędko leveluję.
Dzięki za rady, uczymy się na błędach .
  • 345 / 63 / 0
A wracając do alkoholu to może być ale tylko piwo i max 1. Wiem że ryzykowna rada, ale raz że mi osobiście piwo raz zbiło moją jedyną psychozę amfetaminową, dwa, że ze względu na zawartą lupulinę w szyszkach chmielu piwo w małych ilościach działa uspokajająco, odprężająco, również prędzej zniesie ciśnienie niż podniesie. ŻADNA WÓDKA.

Jeżeli masz benzo tj relanium, sedam, klonazepam, xanax to łyknij. Dwóch pierwszych możesz 2 tabletki, klona i xany po 1. Nie wiem dlaczego pisali, że nie możesz. Nie łącz z alkoholem.

Przedawkowanie to wskazanie do benzo kurwa mać!!!! A nie że niedajborze się uzależni bo to niećpun. Jak niećpun jak ćpa.
Jedyna różnica że lepiej na niego zadziała i skuteczniej.

Neuroleptyki: jak dostałeś kiedykolwiek jakiś tisercin, ew ketrel to weź tabletkę jednego lub drugiego. Jak nie wziąłeś ani benzo ani alko. Niczego z niczym nie mieszaj. Tłumaczę jak laikowi, nie jak debilowi w razie wu :)

Po prostu wypierdol resztę tematu do kibla. Wątpię że to mefedron jak bierzesz pierwszy raz (mefedron nie kosztuje 50zł) a dwa, raczej nie przestaniesz póki to masz. Uroki ketonów. A jak będziesz to jeść to przystanek Tworki witają.

Chociaż skoro tak składnie piszesz to nie jest aż tak źle z Tobą. No na pewno może być gorzej.
  • 181 / 50 / 0
Ale jak te halucynacje wyglądają? Czym się objawiają? Widzisz rzeczy których nie ma czy jakaś paranoja ci się włącza?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Malediwy: Kanadyjczyk skazany na dożywocie za handel marihuaną

Kanadyjczyk, który na Malediwach miał spędzić wakacje życia, skończył z dożywotnim wyrokiem za handel marihuaną. Wyrok wywołał poruszenie zarówno w Kanadzie, jak i na Malediwach, przypominając światu, jak drastycznie różne są przepisy antynarkotykowe w różnych częściach globu.

Zmiany w mózgu u użytkowników marihuany mogą wynikać z innych czynników, twierdzą naukowcy

W miarę jak marihuana zyskuje popularność zarówno w celach medycznych, jak i rekreacyjnych, rośnie potrzeba zrozumienia jej długofalowego wpływu na zdrowie, szczególnie na strukturę i funkcje mózgu. Najnowsze badanie opublikowane w czasopiśmie BMJ Mental Health rzuca światło na tę kwestię, sugerując, że zmiany w mózgu związane z marihuaną mogą nie mieć charakteru przyczynowego. To odkrycie otwiera nowe wątpliwości dotyczące wpływu marihuany na zdrowie, które mogą być kluczowe dla dalszego kształtowania polityki zdrowotnej.

Policjanci zlikwidowali laboratorium mefedronu w Otwocku

Otwoccy policjanci w tym roku zlikwidowali już trzecie laboratorium produkujące „białą śmierć”. Tym razem policjanci zlokalizowali laboratorium na tyłach jednej z otwockich posesji. Mundurowi zatrzymali 48-latka podejrzanego o prowadzenie pojazdu pod wpływem środków odurzających, posiadanie oraz wytwarzanie znacznych ilości środków odurzających. Policjanci zabezpieczyli mefedron, 4-CMC, oraz 140 litrów 4-metylopropiofenolu. Podejrzany na wniosek Prokuratury Rejonowej w Otwocku trafił na 3 miesiące do aresztu. Grozi mu kara do 20 lat pozbawienia wolności. W sprawie prowadzone jest śledztwo przez Prokuraturę Rejonową w Otwocku.