Napój o działaniu psychodelicznym, zawierający DMT – sposoby przyrządzania, opisy rytuałów, rady i wątpliwości.
Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 506 / 110 / 0
Re: Changa
Nieprzeczytany post autor: nicki »
29 października 2024Synestetyk pisze:
Czołem wszystkim, szybkie pytanie, biorę takie leki,

Pregabalina, paroksetyna, arypiprazol

Mogę spróbować czengę, pytam bo Ziomek mi zrzędzi, że może być zespół serotoninowy i chciałbym poznać wasze zdanie na ten temat.

Najlepszego!
Tylko pregabaline z tego był połączył, resztę nie. Gryzie się!
  • 68 / 43 / 7
Jestem w trakcie produkcji changi. Do zlewki wlałem ~40ml alkoholu izopropylowego,.następnie dodałem DMT oraz ekstrakt z ruty stepowej (kolor żółty), a następnie rozpuściłem je w kąpieli wodnej. Kiedy tylko wszystko się rozpuściło, odłożyłem na szafę i wrzuciłem do środka dziewannę. Stosunek dziewanny, DMT oraz ekstraktu z ruty stepowej wynosił - 1:1:1 po ~0.76g. Od samego początku wizualnie wyglądało to tak jakbym przesadził z ilością tego alkoholu izopropylowego. W dodatku kiedy tylko ten alkohol ostygł, to było widać część nierozpuszczonych w nim DMT oraz ekstraktu. W zlewce o średnicy ~10cm, ten alkohol odparowywał ponad tydzień. Skończyłem z produktem, który konsystencją przypomina hasz. Wygląda to tak jakby materiał roślinny w postaci dziewanny, nie mógł już w sobie więcej zmieścić i mnie się to nie podoba. Uważam, że ten materiał nie nadaje się do palenia. Dlatego teraz główkuje co z tym kurwa zrobić. Myślałem po prostu, żeby dolać alkoholu izopropylowego, mieszać, dodać drugie tyle dziewanny (0.76g) i czekać aż alkohol odparuje. Nie wiem jednak czy to w ogóle zadziała. Zastanawiam się czy te grudy, po ponownym zanurzeniu w alkoholu izopropylowym, oddadzą do tego alkoholu z powrotem DMT oraz ekstrakt. Bo jednak zależy mi na tym, żeby wszystko było równomiernie rozłożone.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 3141 / 876 / 5
Będzie git chociaż to też możesz spalić.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 9 / / 0
Ja stosuje pregabaline i wydaje mi się że z changa bez problemu, może czasem słabsze działanie ale wszystko ok. Również doświadczam przyjemnego afterglow oraz mam wrażenie że pregabalina mocniej działa (tak jakbym miał mniejszą tolerancję)
  • 484 / 143 / 0
Skonstruowałem ostatnio DIY bongo i postanowiłem przetestować na nim changę. Po przygotowaniu zacząłem palić, przytrzymując około 10 sekund każdy z wdechów, aż poczułem, że motoryka już przestaje funkcjonować. Wtedy się położyłem i zacząłem oglądać visuale. Początkowo oglądałem visuale które przypominały światy w których różne istoty można było spotkać, nie tylko całkiem obce, ale też w pewnym momencie miałem wrażenie, że spotkałem rodziców. Ciężko spamiętać wszystkie miejsca i osoby które spotykałem, ale z czasem straciłem łączność z tutaj, zapomniałem o swoim istnieniu i po prostu doświadczałem światów.

Po tripie stwierdziłem, że nie tak jak w przypadku czystego DMT changą się przebija, a dostaje się w to samo miejsce po prostu przechodząc niezauważenie. Zdecydowanie do tej pory z changowych tripów w tym udało mi się najdalej zajść.
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Hiszpania zezwala na narkotyki w samochodach

Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Hiszpanii zaskoczyło związki zawodowe policji, wydając polecenie, aby nie karać użytkowników narkotyków znajdujących się w zaparkowanych samochodach. Decyzja ta ma na celu ochronę prywatności obywateli, ponieważ zaparkowane pojazdy uznawane są za „prywatną przestrzeń”.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.