4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 43 / 14 / 0
Co prawda ja nie jestem uzależniony od konkretnej substancji czyli mefedronu (choć to on skradł moje serce), ja po prostu uzależniony od b-k. Nie dość że beta ketony to jeszcze najgorsza metoda administracji czyli i.v.
Wyjść z tego było naprawdę kurewsko ciężko, jakieś 2lata mi to zajęło, przez 2lata zdarzało się 1 lub 2 razy do roku wpadka czyli złamanie abstynencji i od nowa... Ale w końcu się udało - 3 lata całkowitej absty,
Przy mefce i ogólnie ketonach najtrudniejsze są pierwsze dni, tygodnie. Najtrudniej się wydostać z pętli "Od jutra nie ćpam". Przez pierwszy tydzień to mózg pierdolca dostaje, trudniej jest przerwać ciąg niż utrzymać abstynencje, to tak z mojego doświadczenia
  • 31 / 3 / 0
Tak jak piisałem tutaj wczesniej jestem wjebany w mefedron. Ciagne od czerwca, codziennie. W ogole sie nie przejmowaĺem tym faktem, siedzialem sobie na L4. Ale zwolnienie sie konczy i muszę wrócić do pracy. Niech ktos mi poradzi - jak to rzucic? Bo nie mogę przeciez naćpany do pracy chodzic. Cos odwale = narkoresty i polece. W ogole ktos wie czy mefa wyjdzie na tescie? Mają te na ślinę. Idzie to oszukac? I ostatnie pytanie - co na trzesace sie rece? Oprócz beta blokerow.
  • 62 / 7 / 0
Z bezpiecznych rzeczy to po odstawieniu możesz sie zainteresować np ashwaganda, cbd, 5 htp
Ale jakby to nie zadziałało to uważam, że fenibut po odstawieniu mefedronu, max 2 razy w tygodniu, nie jest złą opcją.
Napewno na te trzęsące ręce pomoże, na pusty żołądek popity kawą, no i kupujesz to bez recepty, normalnie z neta zamawiasz
Jednak on też uzależnia, mimo wszystko z 5 x mniej niż beta-ketony, ale jednak
Jako doraźny środek na motywacje, depresje, i lęki z odbicia, jest bardzo spoko
Jednak bądź ostrożny
No i broń boże nie mieszaj fenibutu z mefedronem….
  • 31 / 3 / 0
@Patrykpatyk dzieki za rady. Dodam ,ze cierpie na nerwice lękową i biore Paroksetyne,Amian,hydroksyzyne,doksepin i pregabalina - przeczytałem, ze wlasnie Prega jest podobno do fenibutu. Tak samo działa?bo nie chce dublować.
  • 62 / 7 / 0
fenibut dziala bardziej euforycznie i dluzej niz pregabalina
  • 31 / 3 / 0
Bylem u mojej psychiatry. Powiedzialem jak na spowiedzi o ciągu na mefedronie. A Ona krótko"musimy z tego wyjść'' bez kryryki i komentarzy. i dała mi lorafen. Jak odstawie mefe to mam brac przez 10 dni rano i wieczorem. Narazie spróbuje tak jak kazała i zamowie ten fenibut w razie co. Dzieki za rade @Patrykpatyk .A wie ktos co z tymi narkotestami na śline? Wykrywa THC,koks i here. To mefedron wyjdzie jako co?
  • 43 / 14 / 0
@RobertoSS, jak zwykły multitest z apteki to jako amf/MDMA a w tych specjalistycznych po prostu mefedron (katynony)
edit. nie zauważyłem że pytasz o ślinę ale ślina wydaje mi się jak multitest pokaże amf czy MDMA.
  • 3350 / 547 / 1
W razie gdyby zrobili mu test z marszu Na ślinę albo coś w tym stylu (no chyba przymusowo nie będą kazali mu lać do kubka na pasek) To niezależnie od tego co wyjdzie – jeśli coś wyjdzie – możesz jechać do szpitala na toksykologię z krwi Jeśli uważasz że jesteś trzeźwy i nie masz w ustroju żadnych substancji nielegalnych. Także niezależnie od tego czy wyjdzie amfetamina MDMA czy mefedron-ban
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
ODPOWIEDZ
Artykuły
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?

Newsy
Wrocław: Tak umierał szesnastoletni Sebastian. Koledzy uwięzili go cierpiącego w mieszkaniu

Dziś wiadomo już, że kolega podał mu drinka z ecstasy. Gdy chłopiec źle się poczuł, znajomi nie pomogli mu, na dodatek zamknęli w mieszkaniu leżącego na podłodze i uciekli.

Malediwy: Kanadyjczyk skazany na dożywocie za handel marihuaną

Kanadyjczyk, który na Malediwach miał spędzić wakacje życia, skończył z dożywotnim wyrokiem za handel marihuaną. Wyrok wywołał poruszenie zarówno w Kanadzie, jak i na Malediwach, przypominając światu, jak drastycznie różne są przepisy antynarkotykowe w różnych częściach globu.

Medyczna marihuana dla psów i kotów? Brazylia jest na tak!

Krajowa Agencja Nadzoru Zdrowia w Brazylii podjęła niedawno ważną decyzję o zmianie rozporządzenia SVS/MS 344/1998. Ma to na celu umożliwienie regulacji produktów na bazie medycznej marihuany dla zwierząt przez brazylijskie Ministerstwo Rolnictwa i Hodowli.