Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Minęły trzy lata więc pytam : zmieniło się postrzeganie pregabaliny przez lekarzy czy nie?
Pregabalinę łatwo skołować. Ja nigdy problemów nie miałem. Może się coś zmieniło przez ten rok jak nie miałem styczności. Tak to nie używam.
Od siebie polecam jak nie masz tolerancji to 200mg wsypać do kieliszka na wóde ok 100ml dobrze wymieszać i wypić.
Zażywałem pregabe donosowo i działało jednak jest to nieprzyjemne. Proszku jest dużo, fatalnie pachnie (zapach dentystyczny/plomba), dużo idzie w zatoki i do gardła, nos bardzo wysusza. Nie znam biodostępności przez błony śluzowe ale działa i atakuje znacznie szybciej. Chyba 450mg tak przyjmowałem. Tam już serio nie ma co kruszyć.
Naprawdę przy benzo tego uczucia nie mam a jaroszem w tej kwestii nie jestem
P. S
Do tego kawa tylko nie zalewajcie wrzątkiem poczekajcie aż woda przestanie wrzeć i dopiero zalać i dajcie kawie czaaas nie mieszaj przez pięć minut niech się zaparzy i dopiero wtedy mieszany.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.