ODPOWIEDZ
  • 61 / 9 / 0
Skurcze Cie przypadkiem nie łapały?
Będąc sobą wygrywasz na starcie z braku konkurencji.
  • 238 / 79 / 0
Co tam ćpuny w tą czwartkową nockę? ;D
  • 61 / 9 / 0
Aaaa całkiem zacnie, koksiwo, wódeczka i coś tam przepalane. Rozmową zaczepiam kogo popadnie
Będąc sobą wygrywasz na starcie z braku konkurencji.
  • 3 / / 0
Chłopaki co zrobić jeśli raz byłem u neurologa (prywatnie) chciałem zejść z pregabaliny (biorę 75-75-300) bo zaczeły się problemy z pamięcią i dostać coś innego, dał mi tiznor (który miał działać xd) i schodzę schodzę z pregaby ból mięśni wrócił ze nie dało się spać (bo to prawdopodobnie ból neuropatyczny) to mówię będę brał bo trzeba jakoś żyć. Przed chwilą wróciłem od neurologa (NFZ) z winikami rezonansu kręgosłupa odcinka szyjnego i ledzwiowego i również mówię mu że chce zejść z pregaby Lekarz kochany dał mi ticolis zebym nie miał dzieci i nowotwór i w zestawie i biofenac który działa głównie na kręgosłup bo mi wyszła dyskopatia więc pół biedy ale co z tym bólem mięśni co powiedzieć lekarzowi prywatnemu do którego mam zamiar iść żeby dał mi coś mocnego co na pewno działa na silny ból na ból mięśni myślałem o DHC albo ketaminie , jak przekonać lekarza nie chce mi się dłużej z tym bawić. :płacz:
  • 211 / 89 / 0
@GustawoMegafon, zapomnij o ketaminie i DHC. Nie da Ci tego neurolog.
Wiesz ilu ludzi ma dyskopatię i bóle neuropatyczne? Masa. Dostaniesz standardzik - Diclofenak, może baklofen, lub to co już masz, czyli tiokolchikozyd. No jeszcze duloksetynę czasami stosują.
Niestety ale szukaj innego sposobu na przyćpanie, bo tędy na bank nie pójdzie xD
  • 3 / / 0
@ladyinnaightmares to nawet nie chodzi o przycpanie ale o komfort życia w szkole nie da sie usiedzieć tak napierdala i czasami nawet lekko paraliżuje
ODPOWIEDZ
Newsy
Petru chce kompromisu ws. depenalizacji marihuany. Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom ostrzega

Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany spotyka się w czwartek z przedstawicielami stowarzyszenia Wolne Konopie. Wiceszef zespołu, Ryszard Petru powiedział, że chce wypracować akceptowalne społecznie rozwiązanie. Z kolei Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom ostrzega, że THC "niesie wiele zagrożeń dla zdrowia".

Zapach palonej marihuany wystarczającym powodem do przeszukania samochodu przez policję w Illinois

Sąd Najwyższy Illinois orzekł, że zapach marihuany jest podstawą do przeszukania samochodu przez policję. Tym samym nie zgodził się z wcześniejszym orzeczeniem sądu, zgodnie z którym sam zapach palonej marihuany nie jest wystarczającym powodem do przeszukania auta.

Białostocki sąd podwyższył karę mężczyźnie oskarżonemu o przemyt z Hiszpanii 40 kg marihuany

Sąd Apelacyjny w Białymstoku podwyższył we wtorek (3.12) do sześciu lat i miesiąca więzienia wyrok dla oskarżonego o przemyt z Hiszpanii do Polski 40 kg marihuany; narkotyki ukryto w specjalnej skrytce samochodu. Sąd częściowo uwzględnił apelację prokuratury. Wyrok jest prawomocny.