ODPOWIEDZ
  • 62 / 9 / 0
Skurcze Cie przypadkiem nie łapały?
Będąc sobą wygrywasz na starcie z braku konkurencji.
  • 248 / 86 / 0
Co tam ćpuny w tą czwartkową nockę? ;D
Uwaga! Użytkownik nieoszukujsiee nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / 9 / 0
Aaaa całkiem zacnie, koksiwo, wódeczka i coś tam przepalane. Rozmową zaczepiam kogo popadnie
Będąc sobą wygrywasz na starcie z braku konkurencji.
  • 76 / 7 / 0
Badanie GGTP
Nieprzeczytany post autor: xwojax »
Witam. Czy ktoś może mi powiedzieć czy przy drodze podania jakim jest wciąganie do nosowe enzymy badania GGTP również się podwyższają? alkohol wiadomo że tak ponieważ nie omija bebechów a jak wygląda wciąganie prochu?
przeniesiono - nv13
  • 19 / 8 / 0
No pewnie że wpływa na podwyższenie. Przecież to co wciągamy to nie są elektrolity, tylko trucizny, które muszą przejść przez wątrobę.

Wątroba odgrywa kluczową rolę w metabolizowaniu substancji chemicznych, a długotrwałe nadużywanie narkotyków – niezależnie od drogi podania – może prowadzić do jej uszkodzenia i zaburzenia funkcji, co często manifestuje się podwyższonym poziomem GGTP.
przeniesiono - nv13
  • 6 / / 0
Chłopaki co zrobić jeśli raz byłem u neurologa (prywatnie) chciałem zejść z pregabaliny (biorę 75-75-300) bo zaczeły się problemy z pamięcią i dostać coś innego, dał mi tiznor (który miał działać xd) i schodzę schodzę z pregaby ból mięśni wrócił ze nie dało się spać (bo to prawdopodobnie ból neuropatyczny) to mówię będę brał bo trzeba jakoś żyć. Przed chwilą wróciłem od neurologa (NFZ) z winikami rezonansu kręgosłupa odcinka szyjnego i ledzwiowego i również mówię mu że chce zejść z pregaby Lekarz kochany dał mi ticolis zebym nie miał dzieci i nowotwór i w zestawie i biofenac który działa głównie na kręgosłup bo mi wyszła dyskopatia więc pół biedy ale co z tym bólem mięśni co powiedzieć lekarzowi prywatnemu do którego mam zamiar iść żeby dał mi coś mocnego co na pewno działa na silny ból na ból mięśni myślałem o DHC albo ketaminie , jak przekonać lekarza nie chce mi się dłużej z tym bawić. :płacz:
  • 554 / 200 / 0
@GustawoMegafon, zapomnij o ketaminie i DHC. Nie da Ci tego neurolog.
Wiesz ilu ludzi ma dyskopatię i bóle neuropatyczne? Masa. Dostaniesz standardzik - Diclofenak, może baklofen, lub to co już masz, czyli tiokolchikozyd. No jeszcze duloksetynę czasami stosują.
Niestety ale szukaj innego sposobu na przyćpanie, bo tędy na bank nie pójdzie xD
  • 6 / / 0
@ladyinnaightmares to nawet nie chodzi o przycpanie ale o komfort życia w szkole nie da sie usiedzieć tak napierdala i czasami nawet lekko paraliżuje
  • 2650 / 42 / 0
Spróbuj Muchomora czerwonego.
Tylko go przygotuj najpierw.
45 Potem wszedł do świątyni i zaczął wyrzucać sprzedających w niej. 46 Mówił do nich: «Napisane jest: Mój DOM będzie domem modlitwy, a wy uczyniliście z niego jaskinię zbójców»9.
  • 0 / / 0
Dzień dobry. Od kilku miesięcy bawię się z RC. Głównie pico i 3cmc. W lutym posmakowałem alphy-pvp. Najpierw kilka dni, potem poleciał maraton 10 dni, ale małe dawki sniff tj 10 mg czasem oral ok. 20mg. Tyle dobrze mnie robiło. 8/9 dostałem lekkiej psychozy więc przerwałem z dnia na dzień - wszystko spoko.

Tydzień temu w sobotę wleciało 4cmc, dosłownie małe kreski, wszystko było ok. Niedziela to samo. Poniedziałek cały dzień również ok.

W poniedziałek na wieczór dostałem dwie pixy clonazolamu 0.6mg. Wziąłem dwie na raz i po godzinie urwał mi się film.
We wtorek rano obudziłem się toalnie bez sił i przemęczony.

Trwa to do dzisiaj. Nie ważne ile śpię nie mam siły na nic. Czuję zawroty w głowie, mam dziwne widzenie. Cały czas jakby czuję serce albo coś w tamtych miejscach. Zrobię kilka kroków, tracę oddech. Próbowałem kilka RC, tzn nawet że dwa okruszki 3cmc/4cmc lub alfy to od razu zawroty w głowie nudności pikawa i skupienie żeby nie umrzeć xD.

Jakieś rady? To clonazolam mógł tak podziałać lub czy możliwe że wypłukałem się z witamin?

W czasie brania RC nie piłem elektrolitów ani tym podobnych.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.