Zastanawiałem się nad przedziałem że co 45 sniff ale nie jestem tego pewny.Będę niedługo w posiadaniu 2g 4-MMC o około 80% czystości. Mam doświadczenie z 3cmc.
08 października 2024Madridistka29 pisze: Bardziej miałam na myśli to czy są jakieś "znaki szczególne" w mefedronie po których można chociaż przypuszczać, że faktycznie mamy z nim do czynienia. Oczywiście bez zbadania zawsze nie będzie 100% pewności, ale ok może głupio zapytałam. Biję się w pierś.
- mefedron bardzo specyficznie pachnie ( już było o tym pisane parę razy ) takiego zapachu nie ma żaden inny keton ( 3CMC jakby się uprzeć pachnie podobnie, ale wprawny nos wyczuje to, cały czas zaznaczam podstawową syntezę bez etapu doczyszczania / pozbywania się zapachu i koloru )
- mefedron bardzo łatwo się kruszy ( w przeciwieństwie do 3CMC / 4CMC gdzie po niektórych syntezach serio można sobie połamać kartę ) taka synteza ( a przynajmniej w większości syntez, mefedron właśnie krystalizuje do bardzo łatwo kruszących się kryształków )
- przy niskiej tolerce ( co warto podkreślić ) działa już od mikro dawek rzędu 30-50mg!!!, gdzie ( przy niskiej tolerce ) 200mg zapodane czy to donosowo czy oralnie przybija Cię do fotela, po prostu musisz usiąść
- znieczula nos ( gardło na spływie z nosa )
- praktycznie nigdy nie ma zjazdu! ( i nie mówię tu o 10g-20g w noc tylko o kilku kreskach, które w przebłyskach może dojdą do skończenia grama-dwóch ) wszystko to kwestie osobnicze ale ogólnie, jeżeli w ulicznym krysztale nie ma nepa ( tudzież hexa chociaz już dawno go na rynku nie widziałem ), jesteś po godzinie już trzeźwy... bez tachykardii i wielogodzinnej stymulacji
- ogromne parce na dorzutkę - NAWET PO MIKRO DAWKACH ( po 3CMC jesteś w stanie sam sobie odmówić, zostawić na potem itp zabawy to samo z 4CMC )
uwierz mi - mefedron raz w życiu spróbujesz - jego działania nie zapomnisz nigdy!
dziwne tylko ze pachnie bardzo nieprzyjemnie cos jak u dentysty może to jest mati z proszkiem dentystycznym ? podobno dodaje się go do kokainy
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Wielkie wieści dla inwestorów w konopie! Czy legalizacja w USA jest nieuchronna?
W szybko rozwijającym się świecie konopi liderzy przemysłu kanadyjskiego odczuwają ból niespełnionych oczekiwań. Cztery lata po tym, jak Kanada przyjęła legalizację rekreacyjnej marihuany, firmy takie jak Tilray Brands zmieniają strategie w obliczu zmieniających się fortun.
Tajemnicza torba w lesie. W środku było blisko 700 gramów narkotyków
Blisko 700 gramów narkotyków było w torbie, zauważonej nieopodal leśnej drogi, przez strażników miejskich. Funkcjonariusze ujęli też i przekazali policji mężczyznę, który krążył wokół podrzuconej w lesie kontrabandy.
Aptekarka sprzedawała we Wrocławiu leki na kilogramy. W taki sposób produkowano z nich narkotyki
Emerytowana farmaceutka przez 5 lat sprzedawała we Wrocławiu i dwóch innych miejscowościach leki na zapalenie błony śluzowej nosa producentom narkotyków. Ze sprzedanych w nadmiarze tabletek można było pozyskać ponad... 216 kilogramów pseudoefedryny – substancji, z której wytwarza się metamfetaminę.