4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 68 / 16 / 0
@Madridistka29 Częste oddawanie moczu i kału, to element wspólny dla wszystkich stymulantów, więc twój opis jest tak bezsensowny, coś jak próba stwierdzenia jaki alkohol piłam, bo smakuje alkoholem. Wyżej już zostało wspomniane, że najczęstsze 2 ketony w Polsce sprzedawane jako 4mmc to 3cmc i 4cmc. W praktyce można często spotkać ich mieszankę a nawet jeszcze inny keton typu NEP, więc pozostają ci kolorometry a najlepiej ich kilka rodzajów, zamawianie z dark neta, bądź dane sampla tego co masz do specjalnego labu który za opłatą sprawdzi co się tam znajduję, a najlepiej to mix powyższych bądź w ogóle jak o gamę changer, rezygnacja z tego mocno uzależniajacego gówna. Smak i struktura NIE są dobrą metodą ponieważ synteza na przestrzeni lata ewoluuje. Jak zaczynałem swoją przygodę z legalnym jeszcze mefedronem to czuć było słynną woń "kiszonych ogórów" a teraz zapach ten w większości ketonów już nie istnieje bo zmieniła się synteza.
  • 10 / / 0
Bardziej miałam na myśli to czy są jakieś "znaki szczególne" w mefedronie po których można chociaż przypuszczać, że faktycznie mamy z nim do czynienia. Oczywiście bez zbadania zawsze nie będzie 100% pewności, ale ok może głupio zapytałam. Biję się w pierś.
  • 1 / / 0
Mam pytanie odnośnie tego jak często dorzucać co jaki czas
Zastanawiałem się nad przedziałem że co 45 sniff ale nie jestem tego pewny.Będę niedługo w posiadaniu 2g 4-MMC o około 80% czystości. Mam doświadczenie z 3cmc.
  • 2537 / 589 / 0
Jak działanie wyraźnie przestanie być satysfakcjonujące.
  • 22 / 4 / 0
@HAKER98 skąd wiesz, że ma tyle czystości? Jeśli to jest to o czym myślę to moim zdaniem nawet nie leżało przy 4-MMC
  • 1848 / 402 / 4
08 października 2024Madridistka29 pisze:
Bardziej miałam na myśli to czy są jakieś "znaki szczególne" w mefedronie po których można chociaż przypuszczać, że faktycznie mamy z nim do czynienia. Oczywiście bez zbadania zawsze nie będzie 100% pewności, ale ok może głupio zapytałam. Biję się w pierś.
tak jest kilka specyficznych, oczywiście na wstępie należy zaznaczyć, iż wszystko zależy od syntezy ale jeżeli ona przebiegła poprawnie bez magicznego etapu doczyszczającego ( w którym zanika nawet zapach ) to:
- mefedron bardzo specyficznie pachnie ( już było o tym pisane parę razy ) takiego zapachu nie ma żaden inny keton ( 3CMC jakby się uprzeć pachnie podobnie, ale wprawny nos wyczuje to, cały czas zaznaczam podstawową syntezę bez etapu doczyszczania / pozbywania się zapachu i koloru )
- mefedron bardzo łatwo się kruszy ( w przeciwieństwie do 3CMC / 4CMC gdzie po niektórych syntezach serio można sobie połamać kartę ) taka synteza ( a przynajmniej w większości syntez, mefedron właśnie krystalizuje do bardzo łatwo kruszących się kryształków )
- przy niskiej tolerce ( co warto podkreślić ) działa już od mikro dawek rzędu 30-50mg!!!, gdzie ( przy niskiej tolerce ) 200mg zapodane czy to donosowo czy oralnie przybija Cię do fotela, po prostu musisz usiąść
- znieczula nos ( gardło na spływie z nosa )
- praktycznie nigdy nie ma zjazdu! ( i nie mówię tu o 10g-20g w noc tylko o kilku kreskach, które w przebłyskach może dojdą do skończenia grama-dwóch ) wszystko to kwestie osobnicze ale ogólnie, jeżeli w ulicznym krysztale nie ma nepa ( tudzież hexa chociaz już dawno go na rynku nie widziałem ), jesteś po godzinie już trzeźwy... bez tachykardii i wielogodzinnej stymulacji
- ogromne parce na dorzutkę - NAWET PO MIKRO DAWKACH ( po 3CMC jesteś w stanie sam sobie odmówić, zostawić na potem itp zabawy to samo z 4CMC )

uwierz mi - mefedron raz w życiu spróbujesz - jego działania nie zapomnisz nigdy!
DXM
  • 34 / 4 / 0
czy można palić mefedron ? jeden diler muwil ze może nam załatwić mefedron do palenia wygląda jak zwykły żółty tylko się go wsadza jak zioło do fifki i goni tą krople

dziwne tylko ze pachnie bardzo nieprzyjemnie cos jak u dentysty może to jest mati z proszkiem dentystycznym ? podobno dodaje się go do kokainy
Uwaga! Użytkownik manchester4 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 56 / 11 / 0
Prawdopodobnie jakaś alfa, albo inne pochodne ustrojstwo, one waporyzowane mają zapach typowej przypalonej spuchy z jajec, kurwa aż mi was szkoda, co oni wam wciskają jako mef
  • 62 / 18 / 0
Może to zabrzmi śmiesznie, ale ostatnio mialem mefa, jakoś z tydzień później jak już przerobilem to co miałem, sprzatalem pokój. Znalazłem kilka kryształków i licząc że to NEP którego też miałem wrzuciłem na alu folie i podpaliłem. Normalnie złapałem z dwa buchy a na srebrze zrobiła się żółta kropla. Smak był ohydny i nie był to smak NEPa tylko mefedronu własnie palonego, pewnie mało kto zna. No i działania też brak oczywiście. Także palić się da, ale nie klepie.
Uwaga! Użytkownik AngelSentinel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / / 0
Za mną sobota z mefedronem, oj jak pięknie sobie było przypomnieć jego działanie. Muzyka wchodziła jak marzenie. Zacząłem od 16 i 0,5g wystarczyło do 22 ale z uwagi że chciało mi się jeszcze pojechałem po inne bieda ketony i tak się przeciągnęło do 2 w nocy a zasnąłem około 5 strasznie wkurzony, że nie wyhamowałem w założonym czasie. Niby nic się wielkiego nie stało, ale niesamowicie irytuje mnie fakt, że to ketony przejmują nade mną kontrolę a nie odwrotnie i ile by nie było, to będzie za mało. Teraz przerwa ze 3 tygodnie na zregenerowanie receptorów, żeby wrócić do zabawy ze świeżą głową uzbrojoną w nowe pokłady serotoniny.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD

Newsy
Wielkie wieści dla inwestorów w konopie! Czy legalizacja w USA jest nieuchronna?

W szybko rozwijającym się świecie konopi liderzy przemysłu kanadyjskiego odczuwają ból niespełnionych oczekiwań. Cztery lata po tym, jak Kanada przyjęła legalizację rekreacyjnej marihuany, firmy takie jak Tilray Brands zmieniają strategie w obliczu zmieniających się fortun.

Tajemnicza torba w lesie. W środku było blisko 700 gramów narkotyków

Blisko 700 gramów narkotyków było w torbie, zauważonej nieopodal leśnej drogi, przez strażników miejskich. Funkcjonariusze ujęli też i przekazali policji mężczyznę, który krążył wokół podrzuconej w lesie kontrabandy.

Aptekarka sprzedawała we Wrocławiu leki na kilogramy. W taki sposób produkowano z nich narkotyki

Emerytowana farmaceutka przez 5 lat sprzedawała we Wrocławiu i dwóch innych miejscowościach leki na zapalenie błony śluzowej nosa producentom narkotyków. Ze sprzedanych w nadmiarze tabletek można było pozyskać ponad... 216 kilogramów pseudoefedryny – substancji, z której wytwarza się metamfetaminę.