W mojej pracy browarek nie koreluję z upiciem się, ponieważ dostarczam dawki które mnie nie chwieją.
W pracy najmniej przypałogenne miejsca to cmentarze, tam mogę chrupnąć benzo i popić browarkiem po przejechaniu kilkunastu kilometrów na rowerze.
Żeby doprowadzić się do upicia, muszę wyżłopać ze 2litry piwa 7procent.
Więc podchodzę ostrożnie do tematu, przykładowo dziś kupiłem sobie 3puszeczki Łomży pills, 330ml.
Nie zaburza to mojej koordynacji, połączonej z benzo. Przez rok, nie miałem ani jednej kontroli policji.
A w plecaku wożę piwo, benzo i pregabalinę
A psychicznym skutkiem wywołanym, jest codzienne spożywanie trunku pieniącego, najlepiej mi podchodzą te od 6procent wzwyż.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Należy wziąć pod uwagę m.in. obniżenie poziomu serotoniny, co może prowadzić do stale pogarszającego się nastroju, problemów ze snem, a także długotrwałych trudności zdrowotnych, które mogą wynikać z nadmiernego lub długotrwałego spożywania alkoholu.
Te ukryte konsekwencje mogą się ujawnić z czasem, a im dłużej kontynuujesz takie zachowania, nawet w małych ilościach, tym większe ryzyko poważniejszych i trwałych skutków.
Godmode kiedyś się kończy. Wiem z doświadczenia i ostrzegam, bo alko to najłatwiej dostępna używka na świecie, oraz najbardziej bagatelizowana.
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Ale to osobista kwestia.
Fuzja / D5
12 sierpnia 2024deadmau5 pisze: @GTB488 a długoletni staż to jaki? Bo po 20 latach to dopiero odczujesz, co oznaczało pić "kilka piwek dziennie". :)
Pomyśl o tym.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.