Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1061 / 316 / 5
@Kratos1 nijak, usypania nieporównywalnie słabiej ale za to potrafi fajnie nastrój poprawić
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 17 / 1 / 0
Stary i drogi lek, ale na mnie działa znakomicie przeciwlękowo, lepiej niż ssri. Zmienilam pregabalinę na opipramol i nie żałuje :heart:
  • 1 / / 0
Prawie nie czuję efektu uspokajającego. Czy czuję jakiś przeciwlękowy? trudno powiedzieć, mam od psychiatry mix leków
Biorę 3x po 50mg
  • 5975 / 1234 / 43
A jak długo to bierzesz ?
Daj lekowi czas.
Czasem potrzeba i kilku tygodni.

Notabene, sam mam to przepisane i będę brał.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 586 / 127 / 0
Powinien działać tez doraźnie wiec nie wiem jak z tym rozkręcaniem.
Chyba ze mowa o dzialaniu antydepresyjnym ktore ma dosyć słabe.
Ja biore po 100mg na strzała ale nie codziennie bo magik mi wypisal 20tabsow tylko.
  • 999 / 183 / 0
Na mnie ten lek doraźnie nie działał też,efekty były po 3-4 tyg stosowania.
  • 5975 / 1234 / 43
A jadł ktoś duże dawki tego jednorazowo, w sensie całe pudełko ?
Nic na forum takiego nie znalazłem.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 586 / 127 / 0
@london5
Ja rozne dawki testowalem i to takie 10 tabsow +
Ogólnie czuć sigmę i histaminę mocniej.
Zmieniona świadomość ale bez szału.
Ja wole to z DXM łączyć w rozsądnych lub mniej rozsadnych ilościach bo dobrze podbija.
  • 35 / 6 / 0
Mam przepisany Sympramol (opipramol) 50mg na poprawienie nastroju/lęk uogólniony i uregulowanie rytmu dobowego snu + na slaby płytki sen. Ważę 92kg ale większość to mięśnie. Dawka 50mg na noc przez pierwszy tydzień ma jakikolwiek sens? Po tygodniu według rozpiski mam zwiększyć do albo 50mg rano i 50mg wieczorem lub 100mg na noc

uprasza się o używanie nazw substancji a nie handlowych leków - detronizator
  • 1061 / 316 / 5
Jak dla mnie bez sensu, ten lek rzadko powoduje skutki uboczne, więc ja bym zaczął już od 100mg wieczorem. (brane po posiłku 2h przed planowaną godziną zaśnięcia)
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
ODPOWIEDZ
Newsy
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.

Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.