Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 933 / 293 / 5
@Kratos1 nijak, usypania nieporównywalnie słabiej ale za to potrafi fajnie nastrój poprawić
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 17 / 1 / 0
Stary i drogi lek, ale na mnie działa znakomicie przeciwlękowo, lepiej niż ssri. Zmienilam pregabalinę na opipramol i nie żałuje :heart:
  • 1 / / 0
Prawie nie czuję efektu uspokajającego. Czy czuję jakiś przeciwlękowy? trudno powiedzieć, mam od psychiatry mix leków
Biorę 3x po 50mg
  • 5792 / 1188 / 43
A jak długo to bierzesz ?
Daj lekowi czas.
Czasem potrzeba i kilku tygodni.

Notabene, sam mam to przepisane i będę brał.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 586 / 123 / 0
Powinien działać tez doraźnie wiec nie wiem jak z tym rozkręcaniem.
Chyba ze mowa o dzialaniu antydepresyjnym ktore ma dosyć słabe.
Ja biore po 100mg na strzała ale nie codziennie bo magik mi wypisal 20tabsow tylko.
  • 961 / 176 / 0
Na mnie ten lek doraźnie nie działał też,efekty były po 3-4 tyg stosowania.
  • 5792 / 1188 / 43
A jadł ktoś duże dawki tego jednorazowo, w sensie całe pudełko ?
Nic na forum takiego nie znalazłem.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 586 / 123 / 0
@london5
Ja rozne dawki testowalem i to takie 10 tabsow +
Ogólnie czuć sigmę i histaminę mocniej.
Zmieniona świadomość ale bez szału.
Ja wole to z DXM łączyć w rozsądnych lub mniej rozsadnych ilościach bo dobrze podbija.
  • 35 / 6 / 0
Mam przepisany Sympramol (opipramol) 50mg na poprawienie nastroju/lęk uogólniony i uregulowanie rytmu dobowego snu + na slaby płytki sen. Ważę 92kg ale większość to mięśnie. Dawka 50mg na noc przez pierwszy tydzień ma jakikolwiek sens? Po tygodniu według rozpiski mam zwiększyć do albo 50mg rano i 50mg wieczorem lub 100mg na noc

uprasza się o używanie nazw substancji a nie handlowych leków - detronizator
  • 933 / 293 / 5
Jak dla mnie bez sensu, ten lek rzadko powoduje skutki uboczne, więc ja bym zaczął już od 100mg wieczorem. (brane po posiłku 2h przed planowaną godziną zaśnięcia)
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.