Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Jak mam towar, a ostatnio jest cały czas to robię sobie sesje co dwa dni gdzie zjadam przeciętnie od 150-200mg.
Nie czuję oczywiście, żeby to miało negatywne konsekwencje dla mojego życia, wręcz przeciwnie, ale czasem zdaje sobie sprawę, że mimo wszystko jestem bardzo wjebany psychicznie w ketaminę, te stany są dla mnie tak atrakcyjne, że nie potrafię jej sobie odmówić. Ciągnie mnie w tą stronę jak cholera.
Chyba traktuję to jako formę ucieczki od szarej i przytłaczającej rzeczywistości.
Ja będę miał niedługo kilka gietów kety, zamierzam se walnąć terapię antydepresyjną.
Będę walił po około 120-140g na jedną sesję (znalazłem 2g/kg) w jakimś opracowaniu.
Piszcie, jeśli to może być za dużo.
@GermanskiOprawca wydaje sie rozsadnie w moim przypadu 100-150mg max wystarczalo zeby wpasc w dziure jesli masz zamiar poprawiac po 2h polowa poprzedniej dawki
Nie będę poprawiać, tam się wali planowo jakoś co kilka dni i tyle, móżdżek powinien się jakoś w tym czasie leczyć.
Dziękuję za radę
14 września 2024GermanskiOprawca pisze: Ej uwaga!
Ja będę miał niedługo kilka gietów kety, zamierzam se walnąć terapię antydepresyjną.
Będę walił po około 120-140g na jedną sesję (znalazłem 2g/kg) w jakimś opracowaniu.
Piszcie, jeśli to może być za dużo.
Chyba coś nie działa jednak, że próbujesz psychodelików.
Mam pewne zastrzeżenia do farmakoterapii i marzę o tym, żeby odstawić wszystko co mogę elegancko i żyć na luzie bez psychotropów.
U mnie Modafinil jest best i myślę, ze będę kontynuował branie nawet jakby mi się poprawiło, ale działanie pozostalych, chociaż bardzo skutecznych nieco się już z biegiem lat rozmylo. Może ja to mogę odstawiać, chuj wie, ale się cykam niestety po przygodzie z amisulprydem w marcu (ale też wtedy za szybko zmniejszałem dawki).
Fajnie by to było załatwić taką ketaminą i mieć spokój, bo słyszałem naprawdę pozytywne opinie na jej temat. Rozważam też elektrowstrząsy ewentualnie albo jakieś psychodeliki w ostateczności.
Chapter 2 return of the power auuu hahahahahha lalalala
Ja mam nadzieję, że odejmie mi lęki tak od ręki, jak zdarzyło się to w pamiętnym roku anno domini 2012, gdy uzależniłem się od kanna, bo pojebały mi się substancje lol
Chapter 2 return of the power auuu hahahahahha lalalala
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Ekspert komentuje aferę z "ampułeczkami" lekarza. "Dobitny przykład naiwności i indolencji"
Narkotyki łatwiej dostępne w Warszawie niż alkohol. Dowóz 24/7
Japonia wprowadza zmiany w polityce dotyczącej konopi indyjskich
Japonia, znana z konserwatywnego podejścia do substancji kontrolowanych, wprowadza istotne zmiany w swojej polityce dotyczącej konopi indyjskich. Nowe regulacje wprowadzają zaostrzenie przepisów dotyczących rekreacyjnego używania marihuany, jednocześnie otwierając drogę do legalizacji produktów medycznych pochodzących z tej rośliny. Takie podejście odzwierciedla starania Japonii o zrównoważenie ochrony społeczeństwa przed nadużywaniem substancji z postępami w leczeniu medycznym.
Konsumpcja marihuany i psychodelików na historycznie wysokim poziomie.
Od 2023 roku konsumpcja marihuany i psychodelików wśród dorosłych w wieku 19-30 oraz 35-50 lat osiągnęła historycznie wysoki poziom. Dane pochodzą z corocznego badania Monitoring the Future (MTF), które ukazuje zmieniające się trendy w używaniu substancji psychoaktywnych. W przeciwieństwie do rosnącej popularności tych substancji, konsumpcja papierosów, która przez dekady była dominującą formą uzależnienia nikotynowego, kontynuuje swój gwałtowny spadek, osiągając rekordowo niskie poziomy.
Narkotyki na dowóz. Dilerzy zakopują towar
Narkobiznes kwitnie online. Przez komunikator można wybrać rodzaj i ilość narkotyku, a potem zamówić z dostawą do paczkomatu lub wskazać konkretną lokalizację, gdzie diler ma zakopać towar. Ta druga metoda w ostatnim czasie zyskuje na popularności. Krakowskie dzielnice są rozkopywane przez poszukiwaczy nielegalnych przesyłek.