Praktyka ta wyginęła ale jesteśmy już na takim rozwoju cywilizacyjnym i ekonomicznym, że o dobre zioło z medycznym certyfikatem nietrudno… tylko ćpuny zażywają (większość preparatów leczniczych) w celach pozamedycznych a potem wielkie zdziwienie, że ich pokarało.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Stężenie THC w przeciętnym suszu jest aktualnie o wiele wyższe niż było kilkanaście lat temu. W latach siedemdziesiątych przeciętnie było to 1-3% THC, obecnie około 25%. Dzisiejsze zioło może poważnie zaszkodzić zdrowiu.
https://youtu.be/HU5p8b3ozVM
Odradzam bo to przemysłowa chemia, rakotwórcza do tego.
The body or a conscious mind'
Myślę że to określenie wynika z niewiedzy, wierzę że człowiek palący całe życie średnie jakościowo outdoory, który dostał pierwszy raz jakąś dobrą hybrydę spod lampy mógł nazwać to chemolem.
Jest też bardzo fajna odmiana "Chemdog", może to od tego się wzięło ?
Ogólnie czynników które wpływają na subiektywne odczucie fazy jest multum, także chuj wie.
11 września 2024kabaczek666 pisze: Od zawsze zastanawiało mnie co ludzie dodają do zioła, że o tak upierdala (chodzi mi o taką niezdrową pizde).
Jest na ulicy tylko dobrego zioła/haszu etc. że już nie jara się syntetyków bo ich prawie nie ma a i po chuj jak THC się upierdolisz, za 50zł na spokojnie.
Żeby nie odróżnić od THC maczany zwykłej to ciężko na prawdę, jest może jedno kanna tylko, które może udawać zioło ale jak znasz obydwa to odróżnisz.
On pachnie naftą, jak wiele strainów, ale trochę inaczej. Swoją drogą kultowa odmiana - bardzo dużo nowych krzyżówek powstało z niego.
Kokaina podróżuje przez Atlantyk w bananach. Porty nie radzą sobie z kontrolą
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Palenie fajki wodnej wcale nie jest nieszkodliwe
Fajki wodne zyskują coraz większą popularność, szczególnie wśród młodych osób. Wiąże się to z powszechnym przekonaniem, że palenie sziszy jest nieszkodliwe dla zdrowia. Nic bardziej mylnego!
Stan Massachusetts chce zalegalizować psychodeliki. Co to oznacza?
Massachusetts dąży do legalizacji psychodelików w 2024 roku, co może uczynić go trzecim stanem USA, który wprowadzi takie prawo. Jakie zmiany czekają na pacjentów?
Marihuana i substancje psychodeliczne na kartach wyborczych w siedmiu stanach USA.
W Stanach Zjednoczonych trwa rewolucja legislacyjna. W tym roku, wyborcy w siedmiu stanach będą mieli okazję zdecydować o przyszłości marihuany i substancji psychodelicznych. Jest to znaczący moment w historii amerykańskiego ruchu na rzecz reformy polityki narkotykowej, który może doprowadzić do dalszych zmian na poziomie federalnym. Sprawdźmy, co dokładnie znajduje się na kartach wyborczych w tych stanach i jakie konsekwencje mogą przynieść wyniki głosowania.