Nikt mi nie pomógł bardziej niż inni pacjenci, ofc poukładani alkoholicy
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
28 sierpnia 2024GermanskiOprawca pisze: @stuk
Nałogi to choroba psychiczna i dlatego leczenie jest finansowane w pełni ze skarbu państwa.
Ciekawe, ile tam milionów musiało pójść z twojego portfela na jego leczenie lol xD
śmiechem to jest Twoje podejście i ignorancja - dla przykładu leci prewencyjny warn, za skrajnie idiotyczne zachowanie wobec osób uzależnionych, chorób się nie kategoryzuje od lepszych czy gorszych. /Merx
jebnij się lepiej w łeb, masz nastukane 1400 postów na ćpuńskim forum - chyba selekcja naturalna w Twoim przypadku okazała się mało wydajna
I z tym postem KONIEC OFFTOPU, bo polecą warny! @Vetulani44
Moje ciało nie daje już rady, w papierach lekarskich stwierdzona kacheksja czyli totalne wyniszczenie organizmu plus bardzo silna depresja potramalowa, bóle podbrzusza, codzień rano OKRUTNE SAMOPOCZUCIE ZANIM NIE ZAŁADUJE SIĘ TE PIEPRZONE 200mg tramadolu PLUS POZOSTAŁE LEKI.
Za mną ponad 30 odwyków zakończonych nawrotem w tym 6 Szpitalnych. Brak jakiegokolwiek wsparcia. Jestem z tym wszystkim zupełnie sama ze śmiesznymi finansami z Mopsu co też utrudnia sprawę. Dziś z nadzieją zadzwoniłam do Świecia zgodnie z tym co powiedziała Sekretarka i niestety wciąż nie ma miejsca w związku z czym kolejny telefon 27' ego września co równa się z tym, że muszę szukać czegoś innego. Mój stan na dzień dzisiejszy? Od około 3tygodni wciąż leżę, organizm i psychika są wyczerpane do granic możliwości. Uzależnienie z kolei miało swoje przyczyny. Jeżeli mam być zupełnie szczera, myślę o samobójstwie. Teraz już bardzo SERIO ale Człowiek wciąż ma tą głupią nadzieję; DLATEGO; absolutnie nie chcę trafić na byle jaki oddział, gdzie cierpi się katusze przez okropne warunki, tragiczną obstawę lekarską plus dodatkowo 40dni i wypad z nadrukiem na wypisie - "Pacjent w stanie bardzo dobrym' żenada". Stąd mój post i krzyk o pomoc, czyli ukierunkowanie mnie na dobry detoks, gdzie można się szybko dostać najlepiej niedaleko mazowieckiego bądź 'w', ponieważ muszę się dowlec tam SAMA W STANIE KRYTYCZNYM. UWAGA! -raz jeszcze nie proszę w tym momencie o linki z tematyką o Ośrodkach Terapeutycznych, tylko, jeżeli takowe istnieją - LINKI Z DOBRYMI SZPITALAMI/ODDZIAŁAMI DETOKSYKACYJNYMI NA NFZ TAK JAK POWYŻEJ - najlepiej w mazowieckim bądź gdzieś w pobliżu, gdzie nie wypuszczą źle oddtrutej Osoby, gdzie obstawa lekowa sprawi mniej bólu a zamiast niedoszkolonych 'Profesorów' będzie tam DOBRZE WYKWALIFIKOWANA KADRA Z SERCEM.
Ja polecam Szpital Rydygiera w Krakowie, byłem tam cztery lata temu, ale nie trzymali mnie długo bo byłem po ketonach i troszki kanna wtedy. Oczywiście oddział toksykologii.
Ordynatorka tam super babka, a kadra na początku nieufna, ale jak pokażesz że chcesz się leczyć to będą na Ciebie pozytywnie spoglądać i nie ma co się martwić o obsługę.
10 września 2024stuk pisze:To nie trzeba było zaczynać ćpać.Jak się jest idiotom to selekcja i tyle.Większość, ćpunów, kradnie, rozboje, napady, dilerka i ja mam się składać na wykolejeńców.Ćpuństwo to nie choroba psychiczna, tylko chęć çpania, ale czekaj dasz mi definicje z książki.Zresztą te ośrodki to śmiech.28 sierpnia 2024GermanskiOprawca pisze: @stuk
Nałogi to choroba psychiczna i dlatego leczenie jest finansowane w pełni ze skarbu państwa.
Ciekawe, ile tam milionów musiało pójść z twojego portfela na jego leczenie lol xD
Mega ignorancją i nie zrozumieniem choroby jaką jest: uzależnienie, powiało….
Kiedyś też tak mówiłem póki nie byłem na leczeniu i nie zrozumiałem czym jest jednostka chorobowa która ma swoje „F” w klasyfikacji chórów psychicznych…
A dla tych co chcą się ratować i zmienia życie dużo wytrwałości i dobrych Ludzi w ciężkich chwilach
https://hyperreal.info/help/
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Narkotyki łatwiej dostępne w Warszawie niż alkohol. Dowóz 24/7
USA szukają kontrahenta do produkcji setek tysięcy jointów na potrzeby badań naukowych
Władze federalne USA, a konkretnie Narodowy Instytut ds. Nadużywania Narkotyków (NIDA), ogłosiły nowe zapytanie ofertowe, mające na celu znalezienie kontrahenta, który wyprodukuje setki tysięcy standaryzowanych „papierosów z marihuaną”.
11 ton medycznej marihuany w 2024 roku: Polska podnosi limity importu
W ostatnich latach rosnące zapotrzebowanie na medyczną marihuanę w Polsce skłoniło władze do podjęcia działań, mających na celu zwiększenie dostępności tego leku. Najnowsza decyzja Międzynarodowej Rady ds. Kontroli Narkotyków (INCB) potwierdza ten trend, co stanowi dobrą wiadomość zarówno dla pacjentów, jak i firm farmaceutycznych działających na polskim rynku. Decyzja ta umożliwi lepszy dostęp do marihuany medycznej, której skuteczność w leczeniu wielu schorzeń jest coraz szerzej uznawana.
Narkotyki na dowóz. Dilerzy zakopują towar
Narkobiznes kwitnie online. Przez komunikator można wybrać rodzaj i ilość narkotyku, a potem zamówić z dostawą do paczkomatu lub wskazać konkretną lokalizację, gdzie diler ma zakopać towar. Ta druga metoda w ostatnim czasie zyskuje na popularności. Krakowskie dzielnice są rozkopywane przez poszukiwaczy nielegalnych przesyłek.