Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 5705 / 1155 / 43
Spora ścieżka prochu to dla mnie mniej więcej "setka".
A więc 50 mg to będzie na oko pół zwykłej kreski.
Zrób kreskę i podziel na pół.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 51 / 4 / 0
26 czerwca 2024lufa9999 pisze:
Ok. Ale bardziej mi zależy optycznie. Nie mam takiej wagi.
Około 7 kratek w zeszycie w kartkę to będzie te około 50mg.
  • 673 / 26 / 0
Biorę Anafranil na depresję, mianserynę, klonazepam, pregabalinę. Które z tych kurestw blokuje działanie kokainy, i marihuany? Dziś pierwszy raz w życiu wziąłem koks. Ale zamiast małej kreski przy zerowej tolerancji wciągnąłem ok pół grama. I nic. Zamuliło mnie trochę i nogi zrobiły się cięższe. A towar dobry bo posmarowałem sobie dziąsła i zdrętwiały i dziąsła i warga. Podobnie z alkoholem. Nie daje mi żadnej euforii tylko się upijam. A ostatnio zapaliłem czystej trawy i miałem jakieś schizy, halucynacje itp. Któreś cholerstwo z tych leków które biorę blokuje mi prawidłowe działanie dragów. Ma ktoś jakąś teorię co to może być? Obstawiam pregabalinę albo klona. Kiedyś tego nie brałem i alkohol działał prawilnie. A brałem już Anafranil i mianserynę...
Pozdrawiam!
Paweł
  • 2 / / 0
Witam, mam nadciśnienie tętnicze, stosuje na codzień lek Primacor (bloker kanałów wapniowych, zawierający lerkanidypinę). Chciałabym wciągnąć w wakacje 1-2 kresek kokainy, nie więcej. Czy przed zażyciem kokainy odstawić lepiej ten lek czy brać razem z lekiem Primacor (blokerem kanałów wapniowych)? Która opcja jest lepsza i mniej ryzykowna. Dodam, że przez cały rok nic nie ćpam. Czy grozi mi zawał, wylew itd? Proszę o pomoc, w necie nic nie znajduje na temat blokerów wapnia w połączeniu z kokainą. Dziękuję
  • 111 / 2 / 0
jak miksowac oxy z koksem dla bieda speedballa - da sie? Dajmy na to 5/10mg oxy pokruszone na pyl sniffem razem z koksem w tym samym czasie? ktos cos?
  • 2994 / 828 / 5
Troche późno. Według mnie minimalnie to 20mg oxy i do tego kokainy ile ci tam fajnie wejdzie.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 2994 / 828 / 5
22 marca 2024bbygang13 pisze:
@london5 koks po ktorym zmrozilo mi pol twarzy i poczulem mega eufo najlepsze ever to git temat czy nie? Mega libido do tego.
Chujoza. Zdrętwiałe pół twarzy to za dużo lidokainy. Dostałeś jakieś rc ze znieczuleniem
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 484 / 16 / 0
Duloksetyna 90 + kokaina - jakie koko ma wtedy działanie? Słabsze? Silniejsze?
  • 484 / 16 / 0
Duloksetyna 90 + kokaina - jakie koko ma wtedy działanie? Słabsze? Silniejsze?
  • 49 / 11 / 0
@mucha__ Mnie na wenlafaksynie koko prawie nie robiło, większe uboki więc pewnie podobnie lub jeszcze gorzej, bo dulo silniejsza.
"na klęczki padam nie pierwszy raz, lęk we krwi blokuje przepływ szans, to nie czas bym grzebał się żywy ale wstał udwodnić wartość mej ksywy"
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana i substancje psychodeliczne na kartach wyborczych w siedmiu stanach USA.

W Stanach Zjednoczonych trwa rewolucja legislacyjna. W tym roku, wyborcy w siedmiu stanach będą mieli okazję zdecydować o przyszłości marihuany i substancji psychodelicznych. Jest to znaczący moment w historii amerykańskiego ruchu na rzecz reformy polityki narkotykowej, który może doprowadzić do dalszych zmian na poziomie federalnym. Sprawdźmy, co dokładnie znajduje się na kartach wyborczych w tych stanach i jakie konsekwencje mogą przynieść wyniki głosowania.

Ksiądz sprzedawał narkotyki. Ma dużo więcej na sumieniu

Ksiądz z jednej z wrocławskich parafii sprzedawał narkotyki blisko plebanii. Na sumieniu miał jednak dużo więcej. Duchowny proponował intymne spotkania innym mężczyznom. Co w sprawie skandalicznych występków księdza mówią jego przełożeni?

Niemiecki rynek medycznej marihuany przekroczy 420 mln euro w 2024 r.

Niemiecki rynek medycznej marihuany znajduje się w fazie dynamicznego rozwoju. W obliczu nowo wprowadzonych regulacji i uproszczonych procedur dostępności, prognozy sugerują, że wartość rynku może przekroczyć 420 mln euro w 2024 roku – Według zbliżającego się raportu Prohibition Partners.