Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 4724 / 776 / 0
Na Sor . Z perspektywy czasu wszelkie sposoby radzenia uznaje za dosyć prymitywne .
Wstyd w kieszeń i do szpitala .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 323 / 60 / 0
Na sor. Ale jak już się bawi z igłami kilka lat to można użyć sterylnego sprzętu i spróbować ściągnąć go sobie samemu. Po prostu wkłuć się w ropień i ściągnąć igłą ropę z limfą. Tylko to tak do średnicy 1cm. Bo jak ropień jest większy to raczej robi się nacięcie, a do tego przydałby się raczej chirurg.

Ja raz miałem wielkości pięści. To nie obyło się bez cięcia. Na całe szczęście została tam tylko jama po ropniu a ja robiąc dziurkę (usilnie próbowałem się wkłuć, ah dopaminergiki) zyskałem możliwość odbarczenia tego syfu. Normalnie myślałem, że się porzygam.
ODPOWIEDZ
Newsy
Legalna marihuana w Hiszpanii: Pacjenci zaniepokojeni nowymi przepisami

Pacjenci w Hiszpanii obawiają się zmian w prawie dotyczącym medycznej marihuany. Jakie konsekwencje przyniosą nowe przepisy? Przeczytaj więcej.

Prezes PZU Ukraina odwołany. Straż graniczna wykryła w jego samochodzie narkotyki

Odwołanie prezesa PZU Ukraina potwierdziła już centrala PZU. — Dymisja jest spowodowana utratą zaufania do wymienionego menedżera – wyjaśnił w odpowiedzi na pytania Radia Zet Zbigniew Baranowski, dyrektor do spraw relacji z mediami w PZU.

USA szukają kontrahenta do produkcji setek tysięcy jointów na potrzeby badań naukowych

Władze federalne USA, a konkretnie Narodowy Instytut ds. Nadużywania Narkotyków (NIDA), ogłosiły nowe zapytanie ofertowe, mające na celu znalezienie kontrahenta, który wyprodukuje setki tysięcy standaryzowanych „papierosów z marihuaną”.