teleport do ogólnego /Merx.
Nie mogłem się powstrzymać sorry. Biodostępność zapewne będzie nawet minimalnie większa bo w zębach nie rozgryziesz na idealny proszek. Ale faktycznie różnica pewnie znikoma.
Kiedyś pukalem kilka razy Dolory i to na zimno i na cieplo, ale 80tki.
Powidzcie mi... Czy jak wrzuce na łyche kilka 20tek (2-3szt) to da radę te mniejsze dawki też pukać? Nie przeszkadza może jakiś inny skład w tych mniejszych dawkach czy coś? Robił już to kiedyś ktoś?
Help szybko pls
Znów ja z pytaniem xD
Dziś mam za to Contin. Właśnie zrobiłem 4x20mg. RR super przejrzysty teraz się chłodzi trochę ale jestem concerned. Powiedzcie mi. Jak zaciągnąłem do strzykawki przez fikterek to podczas zaciągania się taka dziwna 'tekstura', w wodzie Robiła. Boże nie wiem jak to nazwać. Ale no gołym okiem było widać że tak jakoś śmiesznie to zaciągane wygląda. Wiem że dam głupie teraz porównanie ale takie były w tej wodzie 'szlaczki' XD trochę jak jest np. Gorąco i od asfaltu się odbija takie falujące coś haahahahahhahahahaha
O co chodzi? Jak odstawiłem to to znikło. Chłodzi się teraz. Git jest? Pukać?
Różne plamy na pompce często się osiadają choćby od odcisków palców, co nie raz mi się zdarzyło i pod światłem widać takie szlaczki
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.