teleport do ogólnego /Merx.
Nie mogłem się powstrzymać sorry. Biodostępność zapewne będzie nawet minimalnie większa bo w zębach nie rozgryziesz na idealny proszek. Ale faktycznie różnica pewnie znikoma.
Kiedyś pukalem kilka razy Dolory i to na zimno i na cieplo, ale 80tki.
Powidzcie mi... Czy jak wrzuce na łyche kilka 20tek (2-3szt) to da radę te mniejsze dawki też pukać? Nie przeszkadza może jakiś inny skład w tych mniejszych dawkach czy coś? Robił już to kiedyś ktoś?
Help szybko pls
Znów ja z pytaniem xD
Dziś mam za to Contin. Właśnie zrobiłem 4x20mg. RR super przejrzysty teraz się chłodzi trochę ale jestem concerned. Powiedzcie mi. Jak zaciągnąłem do strzykawki przez fikterek to podczas zaciągania się taka dziwna 'tekstura', w wodzie Robiła. Boże nie wiem jak to nazwać. Ale no gołym okiem było widać że tak jakoś śmiesznie to zaciągane wygląda. Wiem że dam głupie teraz porównanie ale takie były w tej wodzie 'szlaczki' XD trochę jak jest np. Gorąco i od asfaltu się odbija takie falujące coś haahahahahhahahahaha
O co chodzi? Jak odstawiłem to to znikło. Chłodzi się teraz. Git jest? Pukać?
Różne plamy na pompce często się osiadają choćby od odcisków palców, co nie raz mi się zdarzyło i pod światłem widać takie szlaczki
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.