Substancje wpływające na wydajność działania układu kwasu gamma-aminomasłowego w organizmie.
Więcej informacji: Modulatory GABA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 965 / 302 / 5
Trichloroeten
Trikloreten.svg.png
C2HCl3
wikipedia: https://www.wikiwand.com/en/articles/Trichloroethylene

Popularny w PRL-u narkotyk, słynne wąchanie kleju, ale również pozyskiwany z proszkachu do prani, najpierw TRi a potem IXI. Obecnie IXI istnieje pod marką "E" ale tak samo jak obecny butapren trichloroetenu już nie zawiera.
Nie wiem czy ktoś jeszcze to zażywa. Szczerze wątpię ale może. Prędzej bym się spodziewał że z obecnie żyjących ktoś miał przyjemność.
Ktoś brał? Pamięta działanie?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 29 / 12 / 0
Butapren i jego efekty znam tylko z opowieści kumpli sprzed 25 lat, sam nie mogłem się nigdy przemóc, dusił mnie ten smród potwornie. Na początku oszołomienie, szum w głowie jak po poppersie, potem podobno bardzo realistyczne halucynacje typu pojawiający się nagle pośrodku niczego pociąg i wysiadający z niego ludzie. Brzmi całkiem ciekawie, ale szkoda zdrowia, to była jednak trucizna.
ODPOWIEDZ
Newsy
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.

Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach

Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.

Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.