Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 5 / 1 / 0
Siema Mirki!

Jestem nowym użytkownikiem tego forum. Staram się trzymać od używek z daleka, ale każdy z nas tu jakoś trafił.
Raz na jakiś czas lubię zaserwować dziewczynie prawdziwy wycisk (klimaty bdsm, zabawki etc.).

Jaką polecacie substancje, która zrobi możliwie mało szkód w organizmie/mózgu, a zaoferuje mi wielogodzinne ruchanie?
- MDMA odpada, ze względu na fakt, że obawiam się po prostu, że zepsuje zaplanowany, hardcorowy klimat.
- mef testowałem kilka razy. Działa doskonale! Ale bilans jest tak negatywny, że wolałbym trzymać się od niego z daleka, dodatkowo smród, zejście itd... Nie dla mnie.
Oczywiście potencjał ma ogromny, ale nie potrzebuje wystrzału dopaminy i fazy. Doskonale bawię się bez tego, jednak problemem jest to, że po chwili zabawy nie będzie czego ze mnie zbierać, a po jednym czydwóch finiszach ochota spadnie na zbyt niski poziom aby dać jej prawdziwy wycisk.

Najchętniej jeżeli substancja ta była ogólnodostępna - ale nie wierzę w cuda.
Ktoś coś doradzi?
  • 933 / 293 / 5
GBL, mi też baclofen działa ale trudno na nim skończyć bardzo.
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 268 / 63 / 0
Mała dawka DXM mniej więcej 90-105 mg powinna znacząco opóźnić orgazm, substancja jest łatwo dostępna i to żadne narkotyki w których nie wiadomo co naprawdę jest.
GBL albo lepiej GHB powinno być dobre do seksu ale ciężko z dostępnością jak nie masz dojścia.
Mała dawka gałki muszkatołowej albo do tego trzeba zjeść ją minimum kilka godzin przed z 4-6 conajmniej ilość to 2-2,5 małego orzecha, nigdy mielonego gówna.
and its going to suck.
It's not going to be fun.
  • 5 / 1 / 0
Ludzie piszą, że to to trzyma dwa dni, zjazd mega kiepski - niektórzy mdleją od tej gałki :)
Czy mała ilość zadzaiała tak, jak powinna? Czytam i czytam te wątki, i większość osób sugeruje, że spowalnia i otumania jak mj - to wręcz efekt odwrotny do tego co chce uzyskać :P To znaczy abym po prostu nie zasnął :)

@Detronizator2 : Niestety baclofen jest wyłącznie na recepte :( To jeszcze trudniej dostępne dla mnie niż wspomniane przeze mnie substancje, których wolałbym uniknąć.

@PolskiLen Odnośnie DXM to np w Acodinie jest to Dextromethorphani hydrobromidum - to jest ta sama substancja?
  • 2655 / 559 / 0
Tak, DXM to skrót od dekstrometorfanu.

A co do samego pytania tytułowego, to pewnie jakaś alfa by się nadała %-D
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 5 / 1 / 0
To może dodam jeszcze, że chodzi mi wyłącznie o dostępne "na szybko" rzeczy, oraz rzeczy BEZ recepty.
Myślę jeszcze o microdosingu LSD bądź grzybków ale przeszukałem wątki i nie znalazłem informacji jak by mikrodawka takowej rzeczy zadziałała.
  • 2655 / 559 / 0
Sorry, ale taki z Ciebie BDSM master, a środki muszą być łatwo dostępne i bez recepty? :-)

Tak jak ktoś już napisał, najlepszy byłby pewnie GBL.
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 5 / 1 / 0
@Vetulani44 Tak, wszystkie muszą być szybko i łatwo dostępne i bez recepty?
Co Ciebie tak dziwi? Oczywiście, to forum dla ćpunów ale nie każdy na bakier ma z prawem czy używa różnorakich substancji codziennie. Nie widzę tu żadnego powiązania ;)
  • 551 / 54 / 0
Nr 1 Bk-ebdp efylon. Po podaniu oralnym zamieniałeś się w odmóżdżonego masturbatora 😎.
  • 76 / 13 / 0
30 sierpnia 2024tlustykot21 pisze:
@Vetulani44 Tak, wszystkie muszą być szybko i łatwo dostępne i bez recepty?
Co Ciebie tak dziwi? Oczywiście, to forum dla ćpunów ale nie każdy na bakier ma z prawem czy używa różnorakich substancji codziennie. Nie widzę tu żadnego powiązania ;)
no to czego ty oczekujesz? nie dragi i nie leki na receptę, do tego coś co ma działać bardzo szybko, długo i bez skutków ubocznych najlepiej :D musisz sam rozkminić jakiś patent
ODPOWIEDZ
Newsy
Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.