Mi tak zalecił kiedyś psychiatra i nic się nie stało.
Serio psychiatra Ci tak zalecił..? Niemozliwe, przecież na ten lek się wchodzi cały miesiąc podobno na 300 mg...
Chce jak najszybciej wejść żeby zrobić detox.
13 sierpnia 2024aNti123999 pisze: Czy warto przejść z 150 wenli na 187.5 czy odrazu na 225 ? Chodzi o przeciwlękowe działanie
@tosieniedzieje
Ciebie w jakimkolwiek temacie bym nie spotkał, to pierdolisz farmazony. Leki antydepresyjne przywracają równowagę emocjonalną, pozwalają schorowanym osobom wyrażać się w naturalny sposób. Ja rozwinąłem cały wachlarz emocjonalny dzięki lekom, a byłem wcześniej mega wycofany i zamknięty w sobie.
Jak lek powoduje obojętność to jest źle dobrany lub dana osoba nie powinna brać leków z danych grupy i
należy szukać pomocy gdzie indziej.
SNRI u mnie powoduje nakręcenie objawów nerwicy przez noradrenalinę ;/ duloksetyne działała ale mnie mocno zoboojrtniela była poprostu za mocna na moje objawy a nie mogłem już zejsc z dawki
scalono - łysy
26 sierpnia 2024epiphone pisze: Ktoś ma coś ciekawego do polecenia na zobojętnienie emocjonalne po wenli? Jako dodatek do niej, i żeby było legalne, w miarę lajtowe. Albo co lekarze (o ile w ogóle) przepisują na to stępienie uczuć, oprócz aktywizujących dawek neuroleptyków? Biorę amisulpryd, ale powoli z niego schodzę, osłabiał funkcje poznawcze. Kiedyś brałem różne ziółka, różeńce, żeń szenie itp., ale to wszystko iMAO i miało skutki uboczne
A co do anhedonii polekowej to może dawka leku za wysoka jest i też się tak dzieje
Mi na dopaminę i emocje pomaga sulpiryd a małych dawkach
Porozmawiaj z lekarzem i coś napewno zaradzi. Chociaż Snri nie powinny tak zoobojetniac
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.