ODPOWIEDZ
  • 9 / 1 / 0
02 lipca 2024kinderjunkie pisze:
Czesc. Dawno, okolo 2 lata temu dostalem troche krysztalu z dnm, niby MDMA - w dotyku twardy, choc kruchliwy, wlasciwie bezzapachowy, smak gorzkawo-slonawy. Niedlugo pozniej testowalem ten krysztal kitem z protestkitu, ten: https://protestkit.eu/mdma-single/ . Kolor jaki wyszedl to wlasnie taki mocno ciemny, choc bylo tez troche koloru ciemno czerwonego/fioletowego na obrzezach (kolor moze rozgniecionych borowek) a w glebi probowki - czarny. Wg tego testu - jedyne możliwe matche to MDA/MDMA/6-APB/5-MAPB. [...]
z wyglądu to z MDMA może być różnie, zależy od syntezy, natomiast działanie trochę nie pasuje. Są elementy, które by się zgadzały - potliwość, zmieniony odbiór muzyki, ale nie gra czas trwania i brak tej rozpierdalajacej euforii i miłości do całego świata

Teleport do wątku o kryształkach /d5
  • 161 / 11 / 0
Heja, mam lekkie doświadczenia.
Właśnie do brzuszka wleciało około 222mg pokruszonego kryształu od vendora który już nie istnieje? Nie wiem.
Wcześniejszą podróż, zaczęła się od jednej wrzutki, poprawiłem drugą, natomiast trzecia to już.był przesyt.
Dziś degustacja na spokojnie, wchłania się około 222mg.
Wiadomo odbiór muzyki głębszy.
Rozkosz z przebywania, bo tripuje w łóżku, euforia trochę zamazana, bo mam pokrzywione receptory.
Ciarek ani dreszczy nie uświadczę, ale spędzę nockę w objęciach emki.

Pozdrawiam lotników.
  • 577 / 127 / 0
Wybrałem się na Ibizę i pomimo, że wiem to, że nie powinno się zarzucać zbyt często, to w ciągu tygodnia roll miał miejsce 4 razy, w tym raz dzień po dniu (działało idealnie za każdym razem). Urok tego miejsca sprawił, że sytuacja wymknęła się spod kontroli. A teraz myślę o skutkach długotrwałych po takim przeginaniu. Zakładając rok przerwy, jakie są widoki na regenerację? Jakie macie doświadczenia z takimi wybrykami?
  • 366 / 52 / 0
@crocodilla Obserwuj swoje ciało... i tyle. Tutaj są giganci co jadą tydzień w tydzień na tym i nic sie im nie dzieje. Nie ma co bez sensu wpadać w panikę czy przypisywać sobie wszystko jednemu weekendowi.

Słońce robi swoję i dodaje Ci naturalnego zastrzyku sero i pewnie dlatego tak fajnie weszło - po z tym klimat i te sprawy.

Dont worry be happy :)

Btw. Cieżko na Ibizie o mke?
Cogito ergo sum
  • 577 / 127 / 0
No pewnie z każdym dniem będzie coraz lepiej. Dzięki za odpowiedź.

Łatwo kupić E, do tego koka naprawdę czysta, mj niezgorsza, ale nie zamieniłbym się mając medyczną, oprócz tego hasz wyborny z Maroka. heroiny nie mieli (bez sensu jechać tam, żeby to brać, wiem), ale mieli np. ketaminę (nigdy nie brałem). O meth nie pytałem. Musisz zaopatrzyć się we wszystko zanim pójdziesz do klubu. @D4RKJOY w razie czego PW.
  • 492 / 144 / 0
Niektórzy odradzają tripowanie na emce samemu, inni jak widać chociażby kilka postów wyżej we wpisie @GTB488 czy też z prywatnych rozmów z niektórymi że lubią brać ją samemu. Zastanawia mnie jak to faktycznie wygląda i kusi by spróbować w Settingu łóżko+muzyka+słuchawki. Jeśli faktycznie się zdecyduję to dam znać jakie są moje przemyślenia na ten temat jednak jaką dawkę warto byłoby na takiego tripa przyjąć?
Do tej pory moje doświadczenie z emką to raz jakieś 8h po kwasie i raz w rozszerzonym nexusie o MDA i ciutke mj. MDA też poza tym raz brałem, więc na dobrą sprawę 3 razy brałem empatogeny. Bardziej siedzę w psychodelikach, a to jako że lekko zahacza o te grupę to też zdarzyło się po to sięgnąć.

Jaką dawkę polecacie i jak oceniacie potencjał psychonautuczny emki?
  • 577 / 127 / 0
Z moich powtarzalnych doświadczeń, solo jest to doświadczenie niekompletne. Lepiej w ekipie, a najlepiej z partnerem/partnerką (być na imprezie, gdzie robi to masa osób i panuje porozumienie bez słów, to już w ogóle ideał). Największy potencjał empatogenu jest w tym, co możesz przeżyć z innymi ludźmi. Ja nigdy już nie będę brał tego w pojedynkę, bo po prostu szkoda marnować na to szeroko pojęte zasoby.
  • 161 / 11 / 0
Jeśli jesteś introwertykiem, to wibracje innych osób wręcz Cię rozpraszają.
Sam po emce doświadczam generalnie zmian wizualnych, euforycznych minimalnie. Po prostu, spędzam czas z uśmiechem w wizualnej przestrzeni, gdzie wszystko pływa. Ciężko złapać kontrast na krótkowzroczności, czyli trudności z czytaniem z bliska bo literki rozmazane.
  • 366 / 52 / 0
Też uważam, że branie Mki samemu to strata materiału. Najlepiej go brać z ukochaną osobą bo wtedy uczuć ponad miare albo na imprezy bo muzyka wchodzi na maksa (chociaż wg mnie inny lepszy wymiar ma sie po 2cb)

Samemu to chyba bym się zapłakał do poduszki XD
Cogito ergo sum
  • 1455 / 592 / 0
@omertse samemu tez jest fajnie bardziej odczuwasz wrazenia i przyjemnosc jak nie plecie sie ciagle co slina na jezyk przyniesie . Klatkowanie obrazu , ciarki serotoninowe , spocone czubki palcow , wizuale to wszystko zapewni dawka 150-200mg jest spoko i max jedna dorzutka 50% pierwotnej dawki po 4h . Taki czysty hedonizm raz na kwartal mozna sobie pozwolic przy jakiejs okazji najlepiej do swietowania .

Ta playlista jest wyczesana polecam same hity : https://www.youtube.com/watch?v=ZCgx36M ... 8eRxQv4N_l
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.