Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Jednakże mam pewne wątpliwości ponieważ gdy próbowałem rozpuścić niewielką ilość towaru w kieliszku wody to pomimo dobrej rozpuszczalności po pewnym czasie zastygała biała papka. Nie wiem czy taki towar nadaje sie do iniekcji, chociaż jak wjebalem filtr od szlugi i zaciągnąłem pompkę to roztwór jest klarowny.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Nie jesteś głupi sam sobie przelicz zyski i straty.
Dodam jeszcze, że nie pali w nos tak mocno jak nieoczyszczone, żeby nie powiedzieć, iż w ogóle, ale wydaje mi się, że jakoś słabiej działa.
Z filtrów zebrałem sbieznobialy temat do opakowania i suszyłem.
Chyba się pospieszyłem bo zrobiłem następny krok z wodą destylowana, wjebalem cały towar nie dokonca do suszony do wody destylowanej bo chciałem żeby się amfa rozpuściła w wodzie destylowanej, a te resztki zostaną. Jak po płukaniu acetonem ubyło mi max 10% towaru, tak z tą woda destylowana na dnie zostało ponad 50%!!!
Teraz pytanie : zjebałem ze niedokonca wysuszyłem temat z acetonu i się nie rozpuścił chuj wie, można go odzyskać, czy to co zostało to resztki chuj wie czego w ilości kurwa 60% a amfetamina się rozpuściła jednak w tej wodzie destylowanej.
Dałem litr wody na gdzieś 60g żeby dokładnie się rozpuściło i chuj.
Jestem mega wkurwiony, proszę o radę
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.