Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 1350 / 363 / 2
@Swiezzy @PolskiLen - dobrze po Tobie pojechał tak jak ustawa przewiduje, słuchaj ja się na opio przejechałem dwa razy i dopiero za drugim razem się ogarnąłem i zacząłem żreć buprę która no mnie nie klepała, koniec końców jestem na 8mg metadonu, bo po buprze miałem k*rewskie zaparcia. Oddział detoksykacyjny i tyle, ja bym na siebie w lustro nie potrafił spojrzeć jakbym robił to samo co Ty - to już jest frajerstwo wykorzystywanie własnej matki, żeby Ci było milutko i puszyście przez kilka godzin, ogarnij się nim będzie za późno. Ja tak czy siak jestem uczulony na wszystkie nlpz i mam chorobę genetyczną kręgosłupa objawiająca się k*rewskim bólem któremu najgorszemu wrogowi nie życzę.
PS. @PolskiLen Też nic do Ciebie nie mam zaznaczyłem to i zaskoczę Cię, może i moderatorów opioidów jest kilku, ale ich aktywność jest prawie, że zerowa. No nie ukrywam, że poleciałeś trochę za grubo i mogliśmy się powymieniać argumentami np. na priv, zamiast z góry pisać, że ktoś p*erdoli głupoty. Co do przenoszenia postów do knajpy, niech inni biorą za przykład jak zwykła kodeina powoduje stoczenie się u człowieka wykorzystując finansowo swoją matkę.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 587 / 37 / 0
100k na kode? To tylko na kode, to tylko pierwszy punkt w moim narkomanskim cv z którego chce zejść, na sam hazard w tamtym roku 300k zostawiłem wiadomo do tego inny wachlarz używek. Na takie rzeczy myślę że już z 1.000.000 od 14-15lat a mam 27. Także jednak chciałbym się w miarę ratować. Polskisren "Random" dziecko a z 7lat na tym forum siedzę, ostatnio trochę rzadziej, nawet bardzo rzadko. Nawet nie doczytałem twojej paplaninokrytyki bo w nią wbijam falusa btw. Napisałem tu bo chciałem przy okazji zapytac do jakiego lekarza się mogę wybrać po takiej historii która przedstawiłem przed wypytywaniem każdego z forum "od kiedy lecisz, jakie dawki, jaka substancja" itp itd. Więc zanim coś napiszesz pomysł dwa razy albo się powstrzymaj przed jakaś krytyka która nikogo nie obchodzi. Juz mi doradzali tu grupowicze i co po chwile pisałem to samo więc teraz przedstawiłem cześć mojego życia bez owijania, a XD jak XD napisałem z rozpędu bo często używam, czy śmieszne czy nie. Więc projdupo ciebie nawet w doradzanie pod uwagę nie biorę.
  • 1339 / 339 / 13
heh u mnie w aptece koda kosztuje grosze (niestety bez ubóstwianego przez większość sulfogwajakolu) ale zrobiłem ostatnio opakowanie ~250 i solo to już mi jajec nie urywa, bez joya czy browara to nawet nie staruje, po klonie było w sumie najs ale wolałbym jednak unikać takiego połączenia
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 1350 / 363 / 2
@neurotoXXXsick nie dziwię się z tym klonem, benzo + opio to w ch*j niebezpieczny mix.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 454 / 67 / 0
Po jakim czasie spadnie mi tolerka z 960mg kody? Chce znowu odpływać po 500mg :(
  • 2772 / 594 / 0
Jak myślicie, koda może mieć jakiś niepożądany wpływ na wynik badania elektrokardiograficznego?
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 3459 / 731 / 9
Może. Opio między innymi dlatego jest takie mocne, bo oddziałuje na fizyczne parametry fukncjonowania ciała. Pod wpływem opiatów praca serca jest bardziej unormowana, zmniejszone ciśnienie krwii, mniejsza reaktywność na bodźce zewnętrzne, bradykardia. Może zaciemnić wynik badania. Najlepiej podejdź do niego na czysto. Też nie na skręcie, każdy wie jak szaleć potrafi wtedy pikawa.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 587 / 37 / 0
@NahoyCito
Dobre pytanie, też się podepnę z ciekawości, bo ta tolerka też ni w pissde ni w oko się trzymała.
  • 1959 / 320 / 0
Dzisiaj 10/08 pożegnanie z kodą. Pół roku trwa mój epizod z kodeiną. Srednio 2 razy w tyg 1 op 150mg. Klepie dobrze, 99% x w pracy, żeby przyjemniej szło. Dziś po raz chyba 1-2 w domu, rekreacyjnie typowo - i się żegnam z tym. Potencjał pod wjebanie bardzo spory już mnie kojarzą w aptekach :/ Problemem jest ta głupia myśl z tyłu głowy "przyjebałbym będzie spoko" kiedy się nudzi..
edit: dziś z śniadanie mistrzów najpierw w ramach harm reduction duża owsianka na wodzie z bananami, 0.5 xanax, 150 pregabaliny a godzinę potem 240mg kodeiny. Miło wchodzi, ale na pełny żołądek (godzina po b. sytym śniadaniu) trochę wolniej. Jak koda zacznie schodzić, podbiję ją sobie konopiami indyjskimi :liść:
S O B O T A
https://www.youtube.com/watch?v=eMXX__oepyA
Chief Keef - Treat Myself [Official Audio]
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 270 / 66 / 0
Popijanie Colą zwiększy tylko euforię bo ma dużo cukru, ale nie trzeba jej stosować lepsza będzie gorąca herbata, masa tabletek szybciej się rozpuści.
Z tego co piszesz to chyba jesteś na początku drogi z opio, DXM wrzuć max 45-60mg nie więcej a nawet możesz wcale nie dodawać dexa.
Miej jeszcze świadomość, że ładujesz się w ciężkie uzależnienie kodeina to opioid i najgorsze, że jest łatwo dostępna.
Uwaga! Użytkownik PolskiLen nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.

Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.