6-APB wypierdala mnie w kosmos bardziej niż emka, to jest jakieś niedojebane usypiające chuj wie co, wiecej nie kupię
jeszcze jest potencjalna teoria, że to naturalny empatogen łapiacy tzw. wiatr w żagle i musisz go nakierować samemu, ale to tylko moja wyobraźnia nie przejmujcie się
a tak bardziej serio to zamów oba i zobacz, może to osobniczy metabolizm, sklepy z NL jeszcze obie zabawki wysyłają na pewno do końca sierpnia a pewnie i we wrześniu
Były trzy osoby, każda wzięła taką samą dawkę, na oko niestety - trochę wysypane i podzielone na trzy. Oralnie 80%, 20% sniffem około. I o ile u dwóch osób faza poszła w stronę znaną z empatogenów, u faceta silne wzmocnienie libido, u kobiety też, to ta trzecia osoba złapała fazę która przypominała przećpanie się kryształem; agresja, omamy, jakieś dziwne rzeczy mówione, brak kontaktu logicznego, chęć rozjebania rzeczy. Nie stroni od używek, więc może była jakaś interakcja, ale było to przerażające. Przeszło DOPIERO po ok. 1,5 doby i wmuszeniu w pacjenta 2-3 izotoników, aż udało mu się odespać, no i tabsy benzo. Nic nie pamiętał po przebudzeniu i to nie było udawane, był przerażony tym co mówił/robił.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.