6-APB wypierdala mnie w kosmos bardziej niż emka, to jest jakieś niedojebane usypiające chuj wie co, wiecej nie kupię
jeszcze jest potencjalna teoria, że to naturalny empatogen łapiacy tzw. wiatr w żagle i musisz go nakierować samemu, ale to tylko moja wyobraźnia nie przejmujcie się
a tak bardziej serio to zamów oba i zobacz, może to osobniczy metabolizm, sklepy z NL jeszcze obie zabawki wysyłają na pewno do końca sierpnia a pewnie i we wrześniu
Były trzy osoby, każda wzięła taką samą dawkę, na oko niestety - trochę wysypane i podzielone na trzy. Oralnie 80%, 20% sniffem około. I o ile u dwóch osób faza poszła w stronę znaną z empatogenów, u faceta silne wzmocnienie libido, u kobiety też, to ta trzecia osoba złapała fazę która przypominała przećpanie się kryształem; agresja, omamy, jakieś dziwne rzeczy mówione, brak kontaktu logicznego, chęć rozjebania rzeczy. Nie stroni od używek, więc może była jakaś interakcja, ale było to przerażające. Przeszło DOPIERO po ok. 1,5 doby i wmuszeniu w pacjenta 2-3 izotoników, aż udało mu się odespać, no i tabsy benzo. Nic nie pamiętał po przebudzeniu i to nie było udawane, był przerażony tym co mówił/robił.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.