Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 447 / 50 / 0
A tu się z Panem nie zgodzę, proporcje miksowania trzeba dobrac samemu na drodze prób i bledow
U mnie jest to 200 mg trójk i 375 czwórki.
Sprawdzałem wiele proporcji ta mi leży najbardziej, każdy musi znaleźć swój złoty środek bo co jak co miksujac te dwa dziadostwa profil działania nam się bardzo wyraźnie zmienia.
Aha mówiłem o podaniu dojapnym.. Nie brać przykładu z moich dawek, sa za duże dla większości ludzi.!!!
  • 1876 / 193 / 0
03 kwietnia 2017Magicien pisze:
50:50 w jednej pompie
Trójmiejskie chłopaki wiedzą jak się bawić %-D
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 368 / 109 / 0
4cmc jak dla mnie największy nieogar był i to praktycznie od razu , był dla mnie aż przytłaczająco wchodzący na głowę, nie poznawałem ludzi , ale za razem najbardziej euforyczny , działał najkrócej najbardziej czuć ketonowy zapach i najbardziej mi rozwalał nos, wyraźny wjazd

3cmc bardziej spidowy i empatogenny , euforyczny też ale trochę mniej niż czwórka działał trochę dłużej, miałem trochę czystszą głowę po nim , średnio rozwałał nos, brak wjazdu za pierwszym lajnem dopiero dożutki dawały większy

3mmc mocno spidowy, trochę psychodeliczny, dość empatyczny, ale chyba mniej niż 3cmc, bardziej euforyczny niż 3cmc ale mniej niż 4cmc ,najmniej wzrastała tolerka bo nie musiałem za bardzo zwiększać dawek po kilku liniach, myślę też że najbardziej by się sprawdził jako serum prawdy xdd nieogar pośredni i dopiero po kilku kreskach , wydaje mi się że działał najdłużej, najmniej rozwalił nos , za to zatkany był bardzo, najsilniejszy szczękościsk , wjazd był przyjemny ale nie przytłaczał- generalnie mój faworyt z tych trzech ketonów które brałem

Są to jednak tylko moje odczucia , pewnie też na innych działa różnie , w zależności od organizmu i tolernacji
"Life pain always sexy"
  • 6 / / 0
@artur019

Może coś źle odczytuję, ale z załączonego przez Ciebie zestawienia wynika coś przeciwnego względem tego co napisałeś:
3-CMC = 5-HT 410nM, a 4-CMC = 5-HT 144nM.
Podczas gdy Ty napisałeś, że to 4-CMC uwalnia 2 i pół razu więcej serotoniny.
Twój post to jedyne info, które wygląda na jakieś badania, a nie subiektywną opinię więc fajnie jakbyś dał radę wyjaśnić tę nieścisłość - dzięki temu poszerzymy wiedzę :)
15 czerwca 2016artur019 pisze:
3-CMC EC50:

DAT: 47nM
5-HT: 410nM

4-CMC EC50:

DAT: 42nM
5-HT: 144nM

Po ludzku: 4-CMC uwalnia 2,5 razy więcej serotoniny w podobnej dawce i oba związki uwalniają zbliżoną do siebie ilość dopaminy.
  • 4894 / 853 / 0
Mogę się mylić ale wydaje mi się że jest okej wszystko. Jeśli dobrze pamiętam, to w przypadku rec. 5ht to działa na odwrót i im mniejsza wartość tym większe uwalnianie serotoniny. Może @Stteetart bedzie wiedział czy nie wprowadzam w błąd.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9342 / 1813 / 2
04 sierpnia 2024Kieso pisze:
@artur019

Może coś źle odczytuję, ale z załączonego przez Ciebie zestawienia wynika coś przeciwnego względem tego co napisałeś:
3-CMC = 5-HT 410nM, a 4-CMC = 5-HT 144nM.
Podczas gdy Ty napisałeś, że to 4-CMC uwalnia 2 i pół razu więcej serotoniny.
Twój post to jedyne info, które wygląda na jakieś badania, a nie subiektywną opinię więc fajnie jakbyś dał radę wyjaśnić tę nieścisłość - dzięki temu poszerzymy wiedzę :)
15 czerwca 2016artur019 pisze:
3-CMC EC50:

DAT: 47nM
5-HT: 410nM

4-CMC EC50:

DAT: 42nM
5-HT: 144nM

Po ludzku: 4-CMC uwalnia 2,5 razy więcej serotoniny w podobnej dawce i oba związki uwalniają zbliżoną do siebie ilość dopaminy.
Im mniejsza wartość tym mocniejsze działanie.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1891 / 425 / 4
ło kurła, normalnie poczUłem się wywołany do tablycy...

3CMC vs 4CMC?

1. ogarnij sobie prawilne sorty i tego i tego...
2. zanim je sobie "pierYdolniesz" zrób sobie takie lajtowe ... 30 dni PRZERWY od.
NARKOTYKÓW, kawy, herbaty, papierosów, piweczka, i innych bzdetów smyrajacych dopaminę ( sero i nore )
3. w zaciszu... zaYeb sobie prawilnego sczura 3CMC ( nie bez powodu prawię aby to zaYebać na początek )
... strzelam że to co ogarnąłes sobie na posiadówke zeszło do dosłownie ZERA w torbie... 5g w noc? czemu nie
poczekaj kolejny miesiąc... i zrób to samo z 4CMC...

...i już nic więcej nie dodam bo lepiej sie tym testów zrobić nie da SUBIEKTYWNYCH
- NIE NIE PRAWIMY teraz o super spaniu, wakacjach bez pracy 30 dni miesiącu, i życiu z 800+ x5 ro dzieci
- nie prawimy też byś spał w klimacie pozbawionym grzyba, śmieci
- dieta, suple, prawilne jedzenie
i wszystko ci się wyjaśni w danym problemie ;)

tak... wpływ na to jak zareagujesz na substancję drugą w odniesieniu do pierwszej ma to... jaką sobie wybierzesz jako start do posiadówki numero uno,,,
Sttett...art ogarnie to z naukowego pkt widzenia...

ale jedna jest prawilnośc.,.. w 3CMC ujrzysz dopaminy zajawkę,a w 4CMC stima przychylność
DXM
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.