Z tej jebanej dezinformacji pewnie skończy się na tym, że wjebie sobie 3CMC do nosa aby przekonać się na samym sobie co jest gorsze. Nie zdziwiłbym się, jeżeli skończy się to w pewnym sensie zmarnowaniem materiału, jak i strupami w kinolu
Kiedyś wciągnąłem 3MMC nie wiedząc że jest to 3MMC. Od tego czasu mam uraz do trójek jeżeli chodzi o podanie donosowe
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Takze takie jest moje zdanie na temat klefedronu , ktory ma wiekszszosc vendorow. Czyli 4cec.
Co do podobienstw , to w jaki sposob mam to porownac 3cmc do 4cec? To porownanie bedzie z dupy i tyle. Wybralbym 3cmc za sam wjazd bo profil dopaminergiczny juz mniej mi odpowiada, a wiem ze prawdziwe 3cmc ma wiecej vendorow niz prawilne 4cmc .
Jak ktos ma jakies pewne zrodelko legitnej czworki to prosze o info na maila , widniejacego pod moim nickiem. Pozdrawiam bylbym wdzieczny.
Tak uzalezniajacej 3 nie ma nikt.
Iten zapach który mialy 2-3 sorty 3mmc..
I te najlepsze sorty 3mmc.
Dzialanie tej 3ki mistrzostwo swiata i okolic.
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.