Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Thiocodinem sobie zrobiłeś te nadżerki czy antidolem?
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Niestety przedwcześnie pochwaliłem p. doktÓr, bo minęły właśnie 2 tyg. od poprzedniej recepcji, a kwit wciąż nie jest wypisany. Ale też nie odrzuciła wniosku, więc może jutro...
31 lipca 2024Kofeinista2 pisze: @m1chv Jeśli chodzi o bebechy to trampek jest dosyć łagodny w porownaniu do kody, zwłaszcza nieszczęsnego thiocodinu, no chyba że masz już jako taką tolerke i musisz ładować spore dawki, wtedy juz da sie odczuć że tramadol potrafi poryć układ pokarmowy. Chociaż i tak zgadzam sie z @Merx że problemy z bebechami to błachostka przy tym co tramadol potrafi zrobić z psychą.
Lek Tramal zawiera makroglicerolu hydroksystearynian, pochodną oleju rycynowego, która może Page 5 5 spowodować nieżyt żołądka i biegunkę.
edit: żeby nie było, że na Ciebie najeżdżam, bo tak to może brzmieć, po prostu informuję też inne osoby, które nadużywają ten lek. a nawet nie trzeba nadużywać, żeby owych uboków doświadczyć.
puenta z tego jest taka, że warto czytać ulotki czy nawet charakterystykę leku dostępną na necie, żeby wiedzieć czego się spodziewać, leki to nie zabawka.
ps. jezu 3 razy pomyliłem Twój nick xD
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.