Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Siema mam pytanie ogólne z czym najczęściej jest rozrabiają amfa? Bo ostatnio ziomeczek się struł i nie wiem przez co dokładnie a sam to jadłem i mi nic nie było
Ostatnio zmieniony 25 lipca 2024 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: poprawiono brzmienie tematu
  • 3 / / 0
Może łatwiej by było powiedziec co mu mogło zaszkodzić jakbyś powiedział
co mu się działo.

Przede wszystkim każdy organizm reaguje inaczej na każdą substancje, więc istnieje szansa, że zaszkodziła mu amph :F ale krajuwa jest tak zanieczyszczona gównem wszelakim, że ziomeczek mógł struć sie wszystkim :c
Do amph mogą wrzucić kofeiny, co jest nieciekawym połączeniem dla serducha ;/
Może być kreatyna i o ile się orientuje, to chyba najmniej szkodliwe co dosypują do amph.
Glukoza, siarczan magnezu, etopiryna... Z takich hardcorowych to słyszałam o strychninie (trutka na szczury xD) ale, chuj wie, ile w tym prawdy. podobnież donosowo nic Ci się nie stanie, gorzej jak przygrzejesz :P
a tak w ogóle to jest cały dział o tym :P
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.