Po 40 gram są tabletki, i mogą być reakcje po 80 napewno, to chyba dlatego że był nagły przeskok przy dużej dawce, a nie powolne wchłanianie, ja to jak mnie wybudzało przy takich w szybkim tempie zmianach wstawałem z łóżka i chwile musiałem rozchodzić po domu. I właśnie to ma miejsce jak zasypiam, i budzę się z lekkimi zawrotami głowy, i to chyba reakcja krążeniowa że mózg nie rejestruje płynnie reakcji na lek, tylko zachodzi ona w stanie nieświadomym podczas snu. Sam lek zależy w jakich okolicznościach jest przyjmowany i czy z innymi lekami też.
Nie można nagle odstawic a próbę odstawienia koniecznie skonsultuje z lekarzem on Ci dokładnie rozpisze. Odstawienie beta-blokerow to nie sielanka. Nie wiem ile czasu brałeś i jakie dawki.
Ja próbowałem po 2 latach odstawić 5mg nebiwololu- nie da się. Oznacza to tyle że nadal mam nadcisnienie. Czytałem sporo no i musiałaby być dieta dobra, dużo ruchu i spadek parametrów dopiero można podjąć próbę. Nic dziwnego że mnie się nie udało.
02 czerwca 2024pauleta1987 pisze: Witam lekarz przypisał mi propaponol w dawce 3x10mg na lęki, oprócz tego bo choruje na serce i nadcisnienie biorę nebilet 5mg I primacor , zazywając propaponol bardzo zle się ponim czuje szybko spada mi ciśnienie I puls , jestem słaby i zmęczony mam mroczki w oczach duszności i łapię szybko zadyszkę te 3 leki powodują spadek ciśnienia, czy propaponol może powodować takie skutki?
pozdrawiam :-)
14 lipca 2024serotoninowy pisze: Tak.
Nie można nagle odstawic a próbę odstawienia koniecznie skonsultuje z lekarzem on Ci dokładnie rozpisze. Odstawienie beta-blokerow to nie sielanka. Nie wiem ile czasu brałeś i jakie dawki.
Chcesz to próbuj może się uda.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.