25 marca 2024tomalblade pisze:12 lutego 2024szukambucha pisze: Bardzo proszę o wypowiadanie się. Sytuacja jest taka że że idę na leczenie do Monaru, a od roku jestem na bombie z teścia. Terapia trwa 6msc, ale bardzo prawdopodobne że skończę ja po 3msc, później prawdopodobnie saa dalej będzie grane. Jak ugryźć ten temat?
to jest zamknięta terapia?
zero wyjścia i zero do Ciebie przyjścia?
bo najlepszą opcją byłoby nie schodzić z tematu tylko np zmniejszyć dawki i zastąpić to co bierzesz (w domyśle enan) jakimś długim estrem np. deconate
i jak ktoś byłby Ci w stanie raz na 3 tyg podrzucić strzała to byłoby spoko...
bo odblok na szybko może się nie udać, a tym bardziej, że nie będziesz mógł zrobić badań
a dobry odblok to tylko pod badania...
więc możesz jeszcze bardziej sobie popsuć układ hormonalny niż mu pomóc schodząc z towaru
a do tego psycha i inne turbulencje...
30 czerwca 2024kobik pisze: @sclero2014 dokładnie, zastępcza terapia testosteronem jest gdy przegniemy pałę i edykrynolog rozkłada ręce. Wybita prolaktyna, etc. Przeraża mnie to że ludzie się biorą za doping a nie potrafią trzymać dobrej diety. Niestety nawet polfa testosteron wali się jak już na prawdę dosięgniemy swojej granicy w treningu siłowym.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
30 czerwca 2023sur10za pisze: Jest tu ktoś może dłuższy czas na trt i mógłby się wypowiedzieć jak u niego z łysieniem
Kwestia indywidualna. Po pochodnych DHT też zero efektów ubocznych. A biłem nawet 100 mg mastera p ed.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
06 lipca 202420fajekzfiltrem pisze:Ja jestem na teściu od 4 lat i nic mi nie wypadają włosy. Plecy jak pupa niemowlaka.30 czerwca 2023sur10za pisze: Jest tu ktoś może dłuższy czas na trt i mógłby się wypowiedzieć jak u niego z łysieniem
Kwestia indywidualna. Po pochodnych DHT też zero efektów ubocznych. A biłem nawet 100 mg mastera p ed.
Ktoś w tym temacie wspomniał "warszawskiego koksa" to cóż teraz wiadomo ile to oni są naturalami jak każdy w sumie w tym social-śmietniku.
@Stteetart tak czy inadzej latanie po endykrynologach nie jest fajne tym bardziej jak sobie tak zablokujesz przysadkę że pozostaje wspomniane tutaj już TRT, ciekawe jak by wyszły wyniki z MR mózgu takiej osoby.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.