Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 3245 / 620 / 0
@codemonkey Odlać się nie można, jak byłem w szpitalu to niejeden ja tak miałem co dostali ten lek, jest parcie jak cholera a stoisz nad kiblem i nic. I tak samo nic z leczenia nie ma poprawy, nawet chwilowej.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / 1 / 0
@Verbalhologram kurczę to podobnie jak po opioidach, żadnych reakcji alergicznych nie miałeś ani takiego typowego po antydepresantach "zaćmienia umysłu", problemu z wypowiedzieniem się? Zwiększony apetyt?
  • 3245 / 620 / 0
Może to trochę prostacki opis, ale kupa normalnie idzie, ale sikać nie da rady, a negatywne działanie tego leku to właśnie odbiór że coś nie tak z układem moczowym, i tak jak napisałem nie tylko ja tak miałem na oddziale w szpitalu.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / 6 / 0
Uświadczyliście objawów pozapiramidowych na perazynie takich jak rozmazane widzenie? Bo odkąd lekarz odstawił mi akineton mMmam problemy ze wzrokiem a przecież nie biorę już haloperidolu
Uwaga! Użytkownik animalplanet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.