Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Mam pytanie czy jak zjadłem w nocy grzyby i 2 cb i zjadłem 2.5 h temu DXM i nic nie czuję czy te psychodeliki miały z tym jakiś związek

przeniesiono - detronizator
  • 1 / / 0
Czy branie 2cb ma dla mnie sens, jeżeli 2 tygodnie temu brałem LSD, tydzień temu MDMA w krysztale w przedziale 7 dni to czy ma sens branie 2cb 7 dni po MDMA i 14 dni po LSD?
  • 272 / 25 / 0
A wiecie że psychodeliki w połączeniu z litem w ok. 50% przypadków indukują psychozę na tripie? Ciekawa informacja wydaje mi sie, (ot zwykły pierwiastek, jak magnez czy potas)
ehee
Pij eter, będziesz wielki
  • 161 / 11 / 0
Mnie, właśnie niedawno przydarzyła się pewna reakcja. Zjadłem preparat z dystrybucji psychodelików.
Po zakończeniu fazy, po upływie 12h.
Dołączyłem preparat cannabis i wracają do mnie właśnie te spotęgowane uczucia i wspomnienia xD Jakby, faza się odtwarza , ponowie 😆
Super sprawa, polecam.
  • 930 / 29 / 0
Dzień dobry.
Czy uzycie 2C-B podczas brania tramadolu jest bezpieczne, czy to tak jak z amfą / emką / biedaketonami - moze wystąpić ZS?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).