Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Mam pytanie czy jak zjadłem w nocy grzyby i 2 cb i zjadłem 2.5 h temu DXM i nic nie czuję czy te psychodeliki miały z tym jakiś związek

przeniesiono - detronizator
  • 1 / / 0
Czy branie 2cb ma dla mnie sens, jeżeli 2 tygodnie temu brałem LSD, tydzień temu MDMA w krysztale w przedziale 7 dni to czy ma sens branie 2cb 7 dni po MDMA i 14 dni po LSD?
  • 272 / 25 / 0
A wiecie że psychodeliki w połączeniu z litem w ok. 50% przypadków indukują psychozę na tripie? Ciekawa informacja wydaje mi sie, (ot zwykły pierwiastek, jak magnez czy potas)
ehee
Pij eter, będziesz wielki
  • 161 / 12 / 0
Mnie, właśnie niedawno przydarzyła się pewna reakcja. Zjadłem preparat z dystrybucji psychodelików.
Po zakończeniu fazy, po upływie 12h.
Dołączyłem preparat cannabis i wracają do mnie właśnie te spotęgowane uczucia i wspomnienia xD Jakby, faza się odtwarza , ponowie 😆
Super sprawa, polecam.
  • 930 / 29 / 0
Dzień dobry.
Czy uzycie 2C-B podczas brania tramadolu jest bezpieczne, czy to tak jak z amfą / emką / biedaketonami - moze wystąpić ZS?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.