Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
04 czerwca 2024doorman2020 pisze: Hej
Mega quick pytanie. Chce odpowiedzi mądrej, od doświadczonej osoby.
Pregabalina ma dobry efekt dla sen, dlatego eksperymentuje teraz 1-0-1, w dawkach 150. Normalnie brałem wszystko rano, 300mg, ale nie wiem czy jest jakaś w ogóle zaleta tego? Przy GAD, kilka naukowych papierów mówi o bardzo małej różnicy między 300 a 150. Sam zauważyłem ten efekt, dlatego nie mam zamiaru nawet wchodzić na 450. Zresztą, kręci się kurwa łeb, a euforii z tej substancji dawno nie miałem, i nie szukam. I pytanie jest, czy ktoś był na takim 150-0-150, i 300-0-0 przez dłuższy czas, i może opowiedzieć jakie różnice w śnie, zmniejszenie objawów GADu, i może skutkach ubocznych z jednym i drugim?
Z góry dzięki i trzymajcie się zdrowo
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
"Rutyna to rzecz zgubna "
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.