A TERAZ NAJWAŻNIEJSZE, BO NIKT SIĘ ABSOLUTNIE TEGO NIE SPODZIEWAŁ
UWAGA TRZYMAJCIE SIĘ
ELVANSE OFFICIAL UPDATE OD X WIE JAKIEGO CZASU: I to jest dowód, a nie ściana tekstu i słyszałem coś od znajomego. Wybaczcie, że tak późno, musiałem otrzymać pozwolenie na udostępnienie informacji jako iż mam podpisane nadal NDA. Stay safe i z fartem.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Chciałbym wziąć kiedyś medikinet ale nie wiem czy mogę bo mam schize
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
@Merx ale wiesz że to co chcesz będzie doraźne w twoim przypadku i juz ma pewnie potencjał rekreeacyjny, jak ciebie kopie wgl MPH to rób co chcesz ale się obudzisz kiedyś z większym problemem niż miałeś, te leki to nie zabawka mimo twojej choroby. Złotej pigułki zawsze można szukać, ale to się zawsze w jeden sposób kończy.
07 czerwca 2024mietowy3 pisze: A nie możesz po prostu rozpuścić w buzi? Po chuj to palić?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.