Co do pregaby to bolałoby odstawienie takiej śmiesznej z pozoru dawki z dnia na dzień? Trochę się boję ataku drgawek. Nigdy niby nie miałem ale..
Pregabalinę myślę że możesz spróbować odstawić z dnia na dzień bo jest całkiem możliwe że nic nie poczujesz, ale przekonasz się sam czy tak będzie.
@Mefistofeles1945 hehe wenlafaksyna cold turkey to jest to
To są objawy odstawienia ssri? Pierwszy raz brałem te leki. Trochę mnie to wkurwia, bo długo trwa i nie do końca wiem jak to złagodzić i kiedy minie. Jest to po prostu dziwne uczucie.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.