ODPOWIEDZ
  • 1508 / 387 / 13
W końcu się zebrałem i zakupiłem nowe leki na pikawe i flaki, bo recka dochodziła do terminu ważności. Nie byłoby w tym nic ponurego gdyby torba ćpania nie była znacznie tańsza :tabletki: %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 1070 / 137 / 0
@MasterLysol81234 Trochę czasu minęło. Jak u Ciebie sytuacja na froncie z tym neuropatycznym gównem? Mam nadzieję, że lepiej.
  • 13 / / 0
Może głupie pytanie ale jesli mam niewytłumaczony ból twarzy (chociaż dla mnie to zębów ale dentyści nic nie widza) na ktory pomaga tylko kodeina juz w niskich dawkach to moze byc to trop by zdiagnozować ból neuropatyczny?
  • 5918 / 1222 / 43
Ciekawe czy pomogłaby pregabalina.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 53 / 14 / 0
@Painkillera a jest szansa zatok ? Zmagam się drugi raz w tym roku z tym samym. Od zatok mam ból 2-3 zębów (górnych). Pomaga tylko kodeina + paracetamol. Teraz dostałam antybiotyk na zatoki.
  • 2302 / 399 / 0
A ile lat znasz już kodeinę?
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 66 / 8 / 0
Jaki NLPZ ofc najmniej oddziałowywuje na trzustkę i wątrobę?
Uwaga! Użytkownik 20fajekzfiltrem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2392 / 663 / 0
Ostatnio mam taki system jeśli chodzi zażywanie psychotropów. I nie jest to celebracja pizdeczki ale specjalnie dobrane przeze mnie Menu żeby "spoko " przeżyć dzień
1. 5:30 - 300 /450 pregi przed pracą żeby być w niej jak najbardziej wydajnym a zarazem dawka jak na moje możliwości jest skromna
15.00 - 1 / 1,5 klona po pracy żeby mieć siłę załątwić jakieś sprawy a jeśli takowych nie mam po prostu żeby odgonic złe myśli
21:30 - 25 / 50 ketrelu żeby zasnąć ;)
Sam se tą rozpiskę zrobiłem i polecam lekomanom na etacie ;)
  • 1727 / 520 / 2
@WujekMorda300-450 pregi przed pracą? ja taką dawką to się k*rwa usypiałem specjalnie na siłę jak nie było czym XD
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 4 / / 0
Ogromny ból mięśni po stymulantach, kurde pierwszy raz mi się tak zdarzyło a dosłownie kazdy krok mnie boli, nie mogę zasnąć i to nie nawet z wyniku stymulantów tylko tego okropnego bólu. Jak sobie z tym radzicie?
ODPOWIEDZ
Newsy
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.