30 kwietnia 2024Doooooa pisze: Uwierz, że w realu też bardzo łatwo znaleźć fajnych, inteligentnych ludzi z polotem w kwestii seksualnej. Faktycznie, zaletą jest duże miasto, bo też dużo zależy od tego gdzie się chodzi i z kim.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
15 maja 2024Mirek51 pisze: Jeśli jakaś Pani lub para K+M / K+K są chętni to odezwijcie się![]()
Data rejestracji, 0 postów i kontekst na to wskazuje - plus ta typowa dla Was #zwyroli budowa nicku z imieniem i wiekiem, żeby od razu "foczki" wiedziały kto jest kim i nie traciły "Twojego cennego czasu" :D.
Przepraszam ale rozśmieszył mnie ten "dziadek", który trafił tutaj przez przypadek :D.
A Ty drogi Mirku zapoznaj się z działem GBL/GHB - wtedy na bank coś wyrwiesz! :D
Samolocik widziałam tylko raz - na profilu mojego znajomego, który raczej nie kryje się z trybem życia jaki prowadzi i czekam aż wytatuuje sobie na czole co bierze. Ale teraz będę bardziej uważnie się przyglądać tym emotką – dzięki za pożyteczną wskazówkę. :)
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.