30 kwietnia 2024Doooooa pisze: Uwierz, że w realu też bardzo łatwo znaleźć fajnych, inteligentnych ludzi z polotem w kwestii seksualnej. Faktycznie, zaletą jest duże miasto, bo też dużo zależy od tego gdzie się chodzi i z kim.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
15 maja 2024Mirek51 pisze: Jeśli jakaś Pani lub para K+M / K+K są chętni to odezwijcie się![]()
Data rejestracji, 0 postów i kontekst na to wskazuje - plus ta typowa dla Was #zwyroli budowa nicku z imieniem i wiekiem, żeby od razu "foczki" wiedziały kto jest kim i nie traciły "Twojego cennego czasu" :D.
Przepraszam ale rozśmieszył mnie ten "dziadek", który trafił tutaj przez przypadek :D.
A Ty drogi Mirku zapoznaj się z działem GBL/GHB - wtedy na bank coś wyrwiesz! :D
Samolocik widziałam tylko raz - na profilu mojego znajomego, który raczej nie kryje się z trybem życia jaki prowadzi i czekam aż wytatuuje sobie na czole co bierze. Ale teraz będę bardziej uważnie się przyglądać tym emotką – dzięki za pożyteczną wskazówkę. :)
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.