Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 3118 / 1071 / 0
czy waszym zdaniem nie jest tak, że OxyContin 40-stka przerabia się nieco gorzej niż kiedyś do podania dożylnego? dawniej szło mi to niemalże tak jak to się odbywa w przypadku MST-ków i wychodził czysty, klarowny roztwór. nie wiem, czy to moje przewrażliwienie, czy teraz faktycznie nieco ciężej się poddaje przeróbce oksykodon z leku Mundipharmy. nadal roztwór jest zdatny do iniekcji, ale wygląda on jakoś gęściej i mimo usunięcia powłoki jest taki "przybarwiony".

znacznie lepiej przeróbki wychodzą mi z preparatem MST Continus - 100 lub 200 mg.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 776 / 106 / 0
Siemka,
Poradzi ktoś coś prosze :(((
Dochodze do dawek blistra ox40 zeby lekko pogrzalo i dalo euforie przez 30-45min, potem pusta sedacja i musze przespać sie aby zrobić re-dose...

Jakiś sposob na zbicie tolery? DXM może? Albo grejpa pić? Tylko musialbym wiedzieć ile czasu pić; w jakich dawkach ile razy dziennie i też JAKIEJ FIRMY polecacie :p
Zrobienie T-Breaku przez tydzień czy poltora w moim wypadku raczej nie wchodzi w gre bo nie mam zadnych Transteców ani Bunondolu a skręcać bedzie jak skurwisyn...
Poleci ktos cos na szybko bo moge skoczyć nawet i zaraz po paczuszke Tussidexu czy Acodinu.
  • 81 / 12 / 0
Jedyne co przychodzi mi na myśl to delikatna redukcja dawek przez jakiś czas. 3-4 dni na głodowych dawkach oksy tak żeby nie doprowadzić do skręta.
  • 362 / 47 / 0
@toxic1337
Rób sobie przerwy jak ja, kup blister raz na miesiąc. Zjedz w 2-3 dni i chuj. Jeżeli do pracy 20mg. Tak jak kolega wyżej napisał. Przerwa przede wszystkim 1-2msc robią robotę nawet 2 tyg i styka żeby pogrzało. Kup sobie hydro albo avio idź po pakę kody. 16tabs wrzucasz odrazu jqk, za słabow czujesz oxa, wrzucasz pokruszoną, bądź rozgrzynionr tabsy i jest elegancko, ale musi być antyhistamina. Nie polecam za często stosować mixu przerwa przerwa jeszcze raz przerwa robi robotę. Jeżeli nie chcesz odstawić a zbic tolere to zainwetuj w trama I sobie bierz doraźnie.
  • 776 / 106 / 0
Ja nie kupuje blistrów xD
40tki paczkami jem...
A może coś ktoś odnośnie DXM,/ GREJPFRUTA wie ?
  • 362 / 47 / 0
@Up
Albo przypierdol 80mg i idź spać, albo rób sobie przerwy, bo dojdziesz do pojebanych dawek. Grejpfruta musiałbyś jesc codziennie całego przez tydz. Żeby zobaczczyć jakieś zmiany, ale podobno wydłuża tylko czas działania. Kup sobie w aptece aviomarin, hydroksyzyne, alertic i kup paczkę albo 2 kody jak za słabo czujesz oxa dojadasz koda I bum lepiej.
  • 1727 / 521 / 2
29 maja 2024toxic1337 pisze:
Siemka,
Poradzi ktoś coś prosze :(((
Dochodze do dawek blistra ox40 zeby lekko pogrzalo i dalo euforie przez 30-45min, potem pusta sedacja i musze przespać sie aby zrobić re-dose...

Jakiś sposob na zbicie tolery? DXM może? Albo grejpa pić? Tylko musialbym wiedzieć ile czasu pić; w jakich dawkach ile razy dziennie i też JAKIEJ FIRMY polecacie :p
Zrobienie T-Breaku przez tydzień czy poltora w moim wypadku raczej nie wchodzi w gre bo nie mam zadnych Transteców ani Bunondolu a skręcać bedzie jak skurwisyn...
Poleci ktos cos na szybko bo moge skoczyć nawet i zaraz po paczuszke Tussidexu czy Acodinu.
Z góry współczuję tego skręta, jak skończy Ci się towar, albo zabraknie oxy w aptekach jak 2 lata temu. Ajj najgorszemu wrogowi nie życzę przechodzenia przez to.

PS. leciałem na podobnych dawkach co Ty kiedy nadszedł czas skręta i kurewsko współczuję. Stay safe i z fartem.

PS.(2) Memantyna na tolerkę to najlepsze co dała nam dotychczasowa wiedza medyczna na temat tolerancji na substancje psychoaktywne.
Spoiler:
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 1020 / 244 / 0
@toxic1337 jak mawiał Ś.P. Marek Kotański "Kto nie robi przerwy szybko traci nerwy". I miał 100% racji. O czym powoli sam się przekonuję, bo co prawda kodeina, ale tolerancja też leci, nie kopie tak jak dawniej. Branie co drugi dzień rozwiązuje 95% problemów. A da się jak się sobie narzuci sztywne ramy i odpowiednio uzupełni dzień.

J/w. Pregabalina + benzo na pewno pomogą. Klonidyna nie z doświadczenia, ale słyszałem wiele dobrego. O memantynie się nie wypowiem, bo niewiele wiem. Ja jestem gościem co nie lubi się pierdolić i raczej jak schodzić to od razu, żadne redukcje. Krótszy, ale bardziej intensywny ból. Ty możesz być inny. Boleć i tak będzie musiało.
Ostatnio zmieniony 02 czerwca 2024 przez DobryWujas, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1727 / 521 / 2
@DobryWujas Ja akurat wylosowałem na loterii genetycznej przewlekłą nieuleczalną o zgrozo genetyczną xD chorobę kręgosłupa, a jeszcze lepiej wylosowało mi się uczulenie na absolutnie wszystkie NLPZ - więc chcąc czy nie jestem skazany na opio do końca mych dni niestety, chociaż walczymy z fizjo jak tylko możemy, by poprawić sytuację na tyle, żeby mnie aż na tyle nie nakurwiało, żebym był zmuszony zażywać opio. stay safe i z fartem. PS. też nie lubię się pierdolić w tańcu i tylko i wyłącznie CT, ale od kiedy tylko poznałem to forum czerpię z niego wiedzę na temat harm reduction na pełnej, tak samo również ją przekazuje dalej i się nią dzielę, czy harm reduction wyklucza CT? imo nie, ale pomaga i to bardzo.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 2882 / 303 / 0
02 czerwca 2024DobryWujas pisze:
@toxic1337 jak mawiał Ś.P. Marek Kotański "Kto nie robi przerwy szybko traci nerwy". I miał 100% racji.
to serio cytat Kotańskiego? Nie wiedziałem, a często używam tego zdania

tak jak wyżej koledzy - przy takich dawkach jakie bierzesz to trudno cokolwiek już podbić jakimiś grejpami czy dxm. Ja bym już schodził z dawek, nawet jeśli nie po to żeby zejść całkiem to po to żeby Cię jeszcze kiedyś ugrzało jak chcesz, choć to błędne koło
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.