znacznie lepiej przeróbki wychodzą mi z preparatem MST Continus - 100 lub 200 mg.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Poradzi ktoś coś prosze :(((
Dochodze do dawek blistra ox40 zeby lekko pogrzalo i dalo euforie przez 30-45min, potem pusta sedacja i musze przespać sie aby zrobić re-dose...
Jakiś sposob na zbicie tolery? DXM może? Albo grejpa pić? Tylko musialbym wiedzieć ile czasu pić; w jakich dawkach ile razy dziennie i też JAKIEJ FIRMY polecacie :p
Zrobienie T-Breaku przez tydzień czy poltora w moim wypadku raczej nie wchodzi w gre bo nie mam zadnych Transteców ani Bunondolu a skręcać bedzie jak skurwisyn...
Poleci ktos cos na szybko bo moge skoczyć nawet i zaraz po paczuszke Tussidexu czy Acodinu.
Rób sobie przerwy jak ja, kup blister raz na miesiąc. Zjedz w 2-3 dni i chuj. Jeżeli do pracy 20mg. Tak jak kolega wyżej napisał. Przerwa przede wszystkim 1-2msc robią robotę nawet 2 tyg i styka żeby pogrzało. Kup sobie hydro albo avio idź po pakę kody. 16tabs wrzucasz odrazu jqk, za słabow czujesz oxa, wrzucasz pokruszoną, bądź rozgrzynionr tabsy i jest elegancko, ale musi być antyhistamina. Nie polecam za często stosować mixu przerwa przerwa jeszcze raz przerwa robi robotę. Jeżeli nie chcesz odstawić a zbic tolere to zainwetuj w trama I sobie bierz doraźnie.
40tki paczkami jem...
A może coś ktoś odnośnie DXM,/ GREJPFRUTA wie ?
Albo przypierdol 80mg i idź spać, albo rób sobie przerwy, bo dojdziesz do pojebanych dawek. Grejpfruta musiałbyś jesc codziennie całego przez tydz. Żeby zobaczczyć jakieś zmiany, ale podobno wydłuża tylko czas działania. Kup sobie w aptece aviomarin, hydroksyzyne, alertic i kup paczkę albo 2 kody jak za słabo czujesz oxa dojadasz koda I bum lepiej.
29 maja 2024toxic1337 pisze: Siemka,
Poradzi ktoś coś prosze :(((
Dochodze do dawek blistra ox40 zeby lekko pogrzalo i dalo euforie przez 30-45min, potem pusta sedacja i musze przespać sie aby zrobić re-dose...
Jakiś sposob na zbicie tolery? DXM może? Albo grejpa pić? Tylko musialbym wiedzieć ile czasu pić; w jakich dawkach ile razy dziennie i też JAKIEJ FIRMY polecacie :p
Zrobienie T-Breaku przez tydzień czy poltora w moim wypadku raczej nie wchodzi w gre bo nie mam zadnych Transteców ani Bunondolu a skręcać bedzie jak skurwisyn...
Poleci ktos cos na szybko bo moge skoczyć nawet i zaraz po paczuszke Tussidexu czy Acodinu.
PS. leciałem na podobnych dawkach co Ty kiedy nadszedł czas skręta i kurewsko współczuję. Stay safe i z fartem.
PS.(2) Memantyna na tolerkę to najlepsze co dała nam dotychczasowa wiedza medyczna na temat tolerancji na substancje psychoaktywne.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
J/w. Pregabalina + benzo na pewno pomogą. Klonidyna nie z doświadczenia, ale słyszałem wiele dobrego. O memantynie się nie wypowiem, bo niewiele wiem. Ja jestem gościem co nie lubi się pierdolić i raczej jak schodzić to od razu, żadne redukcje. Krótszy, ale bardziej intensywny ból. Ty możesz być inny. Boleć i tak będzie musiało.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
02 czerwca 2024DobryWujas pisze: @toxic1337 jak mawiał Ś.P. Marek Kotański "Kto nie robi przerwy szybko traci nerwy". I miał 100% racji.
tak jak wyżej koledzy - przy takich dawkach jakie bierzesz to trudno cokolwiek już podbić jakimiś grejpami czy dxm. Ja bym już schodził z dawek, nawet jeśli nie po to żeby zejść całkiem to po to żeby Cię jeszcze kiedyś ugrzało jak chcesz, choć to błędne koło
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.