Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 3107 / 1067 / 0
czy waszym zdaniem nie jest tak, że OxyContin 40-stka przerabia się nieco gorzej niż kiedyś do podania dożylnego? dawniej szło mi to niemalże tak jak to się odbywa w przypadku MST-ków i wychodził czysty, klarowny roztwór. nie wiem, czy to moje przewrażliwienie, czy teraz faktycznie nieco ciężej się poddaje przeróbce oksykodon z leku Mundipharmy. nadal roztwór jest zdatny do iniekcji, ale wygląda on jakoś gęściej i mimo usunięcia powłoki jest taki "przybarwiony".

znacznie lepiej przeróbki wychodzą mi z preparatem MST Continus - 100 lub 200 mg.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 776 / 106 / 0
Siemka,
Poradzi ktoś coś prosze :(((
Dochodze do dawek blistra ox40 zeby lekko pogrzalo i dalo euforie przez 30-45min, potem pusta sedacja i musze przespać sie aby zrobić re-dose...

Jakiś sposob na zbicie tolery? DXM może? Albo grejpa pić? Tylko musialbym wiedzieć ile czasu pić; w jakich dawkach ile razy dziennie i też JAKIEJ FIRMY polecacie :p
Zrobienie T-Breaku przez tydzień czy poltora w moim wypadku raczej nie wchodzi w gre bo nie mam zadnych Transteców ani Bunondolu a skręcać bedzie jak skurwisyn...
Poleci ktos cos na szybko bo moge skoczyć nawet i zaraz po paczuszke Tussidexu czy Acodinu.
  • 81 / 12 / 0
Jedyne co przychodzi mi na myśl to delikatna redukcja dawek przez jakiś czas. 3-4 dni na głodowych dawkach oksy tak żeby nie doprowadzić do skręta.
  • 356 / 46 / 0
@toxic1337
Rób sobie przerwy jak ja, kup blister raz na miesiąc. Zjedz w 2-3 dni i chuj. Jeżeli do pracy 20mg. Tak jak kolega wyżej napisał. Przerwa przede wszystkim 1-2msc robią robotę nawet 2 tyg i styka żeby pogrzało. Kup sobie hydro albo avio idź po pakę kody. 16tabs wrzucasz odrazu jqk, za słabow czujesz oxa, wrzucasz pokruszoną, bądź rozgrzynionr tabsy i jest elegancko, ale musi być antyhistamina. Nie polecam za często stosować mixu przerwa przerwa jeszcze raz przerwa robi robotę. Jeżeli nie chcesz odstawić a zbic tolere to zainwetuj w trama I sobie bierz doraźnie.
  • 776 / 106 / 0
Ja nie kupuje blistrów xD
40tki paczkami jem...
A może coś ktoś odnośnie DXM,/ GREJPFRUTA wie ?
  • 356 / 46 / 0
@Up
Albo przypierdol 80mg i idź spać, albo rób sobie przerwy, bo dojdziesz do pojebanych dawek. Grejpfruta musiałbyś jesc codziennie całego przez tydz. Żeby zobaczczyć jakieś zmiany, ale podobno wydłuża tylko czas działania. Kup sobie w aptece aviomarin, hydroksyzyne, alertic i kup paczkę albo 2 kody jak za słabo czujesz oxa dojadasz koda I bum lepiej.
  • 1675 / 424 / 2
29 maja 2024toxic1337 pisze:
Siemka,
Poradzi ktoś coś prosze :(((
Dochodze do dawek blistra ox40 zeby lekko pogrzalo i dalo euforie przez 30-45min, potem pusta sedacja i musze przespać sie aby zrobić re-dose...

Jakiś sposob na zbicie tolery? DXM może? Albo grejpa pić? Tylko musialbym wiedzieć ile czasu pić; w jakich dawkach ile razy dziennie i też JAKIEJ FIRMY polecacie :p
Zrobienie T-Breaku przez tydzień czy poltora w moim wypadku raczej nie wchodzi w gre bo nie mam zadnych Transteców ani Bunondolu a skręcać bedzie jak skurwisyn...
Poleci ktos cos na szybko bo moge skoczyć nawet i zaraz po paczuszke Tussidexu czy Acodinu.
Z góry współczuję tego skręta, jak skończy Ci się towar, albo zabraknie oxy w aptekach jak 2 lata temu. Ajj najgorszemu wrogowi nie życzę przechodzenia przez to.

PS. leciałem na podobnych dawkach co Ty kiedy nadszedł czas skręta i kurewsko współczuję. Stay safe i z fartem.

PS.(2) Memantyna na tolerkę to najlepsze co dała nam dotychczasowa wiedza medyczna na temat tolerancji na substancje psychoaktywne.
Spoiler:
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 1020 / 243 / 0
@toxic1337 jak mawiał Ś.P. Marek Kotański "Kto nie robi przerwy szybko traci nerwy". I miał 100% racji. O czym powoli sam się przekonuję, bo co prawda kodeina, ale tolerancja też leci, nie kopie tak jak dawniej. Branie co drugi dzień rozwiązuje 95% problemów. A da się jak się sobie narzuci sztywne ramy i odpowiednio uzupełni dzień.

J/w. Pregabalina + benzo na pewno pomogą. Klonidyna nie z doświadczenia, ale słyszałem wiele dobrego. O memantynie się nie wypowiem, bo niewiele wiem. Ja jestem gościem co nie lubi się pierdolić i raczej jak schodzić to od razu, żadne redukcje. Krótszy, ale bardziej intensywny ból. Ty możesz być inny. Boleć i tak będzie musiało.
Ostatnio zmieniony 02 czerwca 2024 przez DobryWujas, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1675 / 424 / 2
@DobryWujas Ja akurat wylosowałem na loterii genetycznej przewlekłą nieuleczalną o zgrozo genetyczną xD chorobę kręgosłupa, a jeszcze lepiej wylosowało mi się uczulenie na absolutnie wszystkie NLPZ - więc chcąc czy nie jestem skazany na opio do końca mych dni niestety, chociaż walczymy z fizjo jak tylko możemy, by poprawić sytuację na tyle, żeby mnie aż na tyle nie nakurwiało, żebym był zmuszony zażywać opio. stay safe i z fartem. PS. też nie lubię się pierdolić w tańcu i tylko i wyłącznie CT, ale od kiedy tylko poznałem to forum czerpię z niego wiedzę na temat harm reduction na pełnej, tak samo również ją przekazuje dalej i się nią dzielę, czy harm reduction wyklucza CT? imo nie, ale pomaga i to bardzo.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 2881 / 303 / 0
02 czerwca 2024DobryWujas pisze:
@toxic1337 jak mawiał Ś.P. Marek Kotański "Kto nie robi przerwy szybko traci nerwy". I miał 100% racji.
to serio cytat Kotańskiego? Nie wiedziałem, a często używam tego zdania

tak jak wyżej koledzy - przy takich dawkach jakie bierzesz to trudno cokolwiek już podbić jakimiś grejpami czy dxm. Ja bym już schodził z dawek, nawet jeśli nie po to żeby zejść całkiem to po to żeby Cię jeszcze kiedyś ugrzało jak chcesz, choć to błędne koło
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.

Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka

Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.

Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.