Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
Co wolisz - haszysz, czy marihuanę?
marihuana
696
63%
haszysz
408
37%

Liczba głosów: 1104

ODPOWIEDZ
  • 12615 / 2439 / 0
To musiała być dobra gruda : )
  • 1455 / 596 / 0
Ja wole waporyzowac niz ediblesy , ten rytulal , ta chmura , zamglony headspace jakiego nie doswiadczysz na jedzonym ktore jest dla mnie zbyt "klarowne" .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 70 / 11 / 0
Oho to ciekawe. Zawsze myślałem że ediblesy są mocniejsze od hashu a tutaj się dowiaduje co innego. Co do waporyzacji to nadal jest to lepsza forma niż palenie ale mniej zdrowsza niż jedzenie.
  • 1845 / 249 / 0
Osobiście nie lubię polomu jedyny słuszny haszysz to jest z nożyczek z trymu lub ice.
  • 12615 / 2439 / 0
Z nożyczek faktycznie jest jedyny w swoim rodzaju - świeże trichomy. Mega dobrze się to pali i potrafi konkretnie zadziałać.
  • 1845 / 249 / 0
super silver haze 33% THC / cbg 1,5%
powiem drogie ale warte każdej złotówki !!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 48 / 3 / 0
@jezus_chytrus paliłem kiedyś właśnie taki trym ale jakoś mega mocne to nie było ale mocniejsze niż zwykły hasz z którego ściągne sobie trochę chmur ale działa jakby miał z 10% THC może tyle zwykle haszysz ma?
  • 12615 / 2439 / 0
hasz z trymowania jest o niebo lepszy od takiej zwykłej, brązowej grudy. Już sam smak ją deklasuje.
W takim haszu z trymu musi być pełno terpenów, bo to zostało zdjęte ze świeżutkiego krzaka (zakładając trymowanie na mokro).
  • 2293 / 395 / 0
Też tak uważam, hasz w grudzie to tak naprawdę odpady.
  • 1845 / 249 / 0
Jesteście w błedzie nie możecie oceniać jakości tematu po samej strukturze ice hash i
czy izolaty z konopi wyglądają jak błoto a mają 60/80%THC.
Porównywanie hasu z maroka i afgańskiego, indyjskiego czy pakistańskiego mija się z celem jesli porownujemy go z holenderskim z indora który kosztuje 18€ za 1g
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.