Pytanie kluczowe - żarłem wczoraj od 10tej rano do teraz. W chuj tego gówna zeżarłem w związku z tym ile godzin mnie jeszcze bedzie trzymać stymulacja - zakładając że zwała mam pod kontrolą. Np w przypadku fety stymulacja lekka trzyma mnie jeszcze cały Day After po zrobieniu wora. Jak jest z tym?? znajdzie się jakiś mefedroniarz który mi odpowie? :D
23 maja 2024WujekMorda pisze: purpurowy - tzn??
tzn żyj jak chcesz/rób co chcesz, nie będę Cię umoralniał, ale dobrze wiesz, że cenię sobie każdą znajomość BARDZO.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
23 maja 2024SerioSergio pisze: Raz w życiu,w tym roku jadłem legit mefa. Po pregablinie weszły mi zajebiste oevy. Taki czerwone duszki, przezroczyste w połowie. Smok był i pająki z sufitu. Jak się zbliżyłem to znikały. Od ostatniego pasa trzymało z 3h,ale łączyłem z samą pregabaliną. Jak ty w sumie,szybko powinieneś zasnąć.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.