Ale zażywałem jeszcze w okolicach tamtego czasu escitalopram; on też chrzanił działanie.
Zupełnie jakby bramka która przepuszczała tylko niektóre aspekty grzyba, nielogicznie.
Nie wiem który bardziej ale zupełna skifa
"Rutyna to rzecz zgubna "
Mam pytania, od 2 tygodni biorę na noc 5mg Miansec.
Rok temu po 1,5 roku stosowania odstawiłem Escipram (na problemy z somatyzacja) od tego czasu zaczeły sie problemy ze snem i sporadyczna bezsennosc. Po roku niestety psychiatra zdecydował się przepisąc mi Miansec. Pierwszy dzień super, kolejne tez (ale zdarzały się wyburzenia i kosmiczne sny) Po 1,5 tygodnia nagle brak uczucia sennosci po połknieciu 1/2 tabletki. Kolejne noce również brak sennosci średnio przespane. Myslicie ze warto zwiekszyc do 10mg?
Lekarz mówił i na forum też były takie głosy że kwetiapina dłużej utrzymuje działanie nasenne. Ma oczywiście swoje uboki.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Muszę pilnie odstawić mianserynę. Biorę ją kilka lat, 90mg na noc. Mogę ją odstawić od razu? Oprócz tego biorę Anafranil 250 mg sr oraz Pregabalinę 450 mg.
Paweł
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.