Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 2532 / 600 / 0
Tak.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Czyli po 24-30 godzinach powinno mi minąć, tak?

EDIT:
Mam nauczkę chociaż, żeby nie przekraczać 800mg Tramalu, bo te skutki uboczne są uciążliwe, nawet na uczelnie nie mogłem pójść.
  • 2532 / 600 / 0
tramadol z retardów potrafi działać bardzo długo (nie wiem czy brałeś ten),no i wziąłeś ogromną dawkę,ale myślę,że po takim czasie zejdzie.Przynajmniej to najgorsze.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Tak, mam retardy 200mg jeden tabs, rozgryzałem je zębami. Tak czy siak dzięki Ci za odpowiedź na moje pytanie.
  • 112 / 18 / 0
A mnie już mam drugi dzień jestem po ciągu piwno-wódkowym i wczesniej mnie tramal w kroplach nie robił w dawce 1200 mg naraz albo 1500 mg, dziś wyjątkowo sobie nalałem kropel i wziąłem 600 mg do tego mocna kawa z 5 czubatych i ogarniam chate porządki i siebie nawet mi się uczyć zachciało niemieckiego jestem pod wrażeniem bo dawno się tak super nie czułem a miałem 2 tyg przerwy po ciągu tramalowym który trwał 8 dni.
A odnośnie ratardów to dopiero wezmę 17 maja poruwnam tego z kroplami, gorzej jak nie zadziała ale sądze że powinnen,
Czyli trzeba brać mniejsze dawki i do tego kawulec- dobrze wiedzieć
  • 3053 / 1036 / 0
Tramal w postaci tabletek o przedł. uwalnianiu jak najbardziej zadziała, tylko po prostu efekt poczujesz trochę później - można temu zaradzić rozgryzając w/w, niszcząc w ten sposób ten efekt.

radzę ograniczyć trochę dawki, jeśli nie masz tolerancji to 400 mg tramadolu na dobę w zupełności wystarczy.

ja w sobotę wziąłem trzy setki i przysypiałem, więc takie dawki naprawdę potrafią być aktywne, przy założeniu, że nie ma się zbytnio przyzwyczajonego organizmu do środków opioidowych.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 3590 / 583 / 1
1200 trama i kawa z 5 łyżeczek... ☠️
Pamiętam jak dopiero próbowałem trampka to byłem trochę zdziwiony że mając 240 tolerancji na kodeinie, dopiero 600 trama zacząłem czuć wzwyż. Nie czułem się ugrzany ale pupile miałem wąskie.
A to po prostu trochę inny profil działania...
Fajnie mi się łączy takie 300 trampka plus 360 kody. Ciekawe czy jakbym dorzucił jeszcze jedynkę alprazolamu to byłoby już za grubo czy Noddy w sam raz
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 2532 / 600 / 0
No zupełnie tego efektu nie można zniszczyć nawet krusząc tabletki na proch niestety/stety,bo releasing retardów mi np nawet pasuje.

Jak bierzecie retardy to naprawdę poczekajcie,bo on potrzebuje czasu.Przesadzicie to oczy będą latać jak ta piłeczka w pinballu i co chwilę będziecie obrywać telefonem po ryju.
  • 367 / 39 / 0
Przy ukruszonym retardzie nie raz pół godzinki, a nie raz nawet 2 godzinki trzeba czekać. Po kroplach 15-20 minut i ogień ale maks 4 godzinki i po zabawie, więc na start retardzik a potem jak zaczyna słabnąć to dobić kilka kropel
  • 2532 / 600 / 0
Zależy na co czekać.Na wejście substancji,czy pogrzanie.Bo na początku to jest taka bardziej stymulacja,ta może wejść całkiem szybko,w tym momencie ktoś może stwierdzić,że słabo i dorzucić.A noddy właściwe mogą wejść chyba nawet po paru godzinach.Jak ktoś niepotrzebnie szybko nawrzuca zbyt dużo,to potem nagle może wejść trochę za duży rozpierdol.
Zablokowany
Newsy
Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Japończycy odkryli, dlaczego papieros pomaga przy wrzodziejącym zapaleniu jelita grubego

Palenie tytoniu związane jest z olbrzymią liczbą różnorodnych zagrożeń dla zdrowia. Są jednak sytuacje, gdy papieros pomaga. Tak jest na przykład w przypadku wrzodziejącego zapalenia jelita grubego. Nie od dzisiaj wiadomo, że papierosy przynoszą ulgę osobom cierpiącym na tę chroniczną chorobę. Naukowcy z japońskiego instytutu badawczego RIKEN odkryli mechanizm, który stoi za zbawiennym skutkiem dymka. Dzięki nim chorzy będą mogli poczuć ulgę, bez narażania się na choroby powodowane paleniem.

Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.