Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 368 / 110 / 0
Dziękuję, za aktywację :)
"Life pain always sexy"
Gość
  • / / 0
Siema mam pytanie, może głupie, ale dlaczego mogę przeglądać forum tylko z wi fi w domu. Jak jestem na dworze i korzystam z internetu z abonamentu (transfer danych),to nie mogę przeglądać forum :( strona się wtedy nie ładuje dlaczego?
  • 365 / 103 / 0
Sprawdź tutaj . Mam nadzieję, że pomoże 😊
ktos-blokuje-ci-dostep-do-hyperreala-zm ... 62713.html
Lepiej trzymać nos w książkach niż w cudzych sprawach 📖
DredziuchBLOCKED
  • / / 0
Re: Problemy użytkowników z kontami
Nieprzeczytany post autor: DredziuchBLOCKED »
Hej hej!
Wpisałem wielokrotnie złe hasło do mojego konta: Dredziuch
Zrestartowałem hasło na nowe.
Jednak nie mogę się zalogować przez wcześniejszą zbyt mnogą liczbę niepowodzeń.
Pomoże ktoś ;/?
  • 6165 / 434 / 12
@Dredziuch: Z naszej perspektywy nie ma blokad na koncie. – Wymusiłem ponowną aktywację konta, może to pomoże?

Pisz na surveilled[at]hyperreal[kropka]info jeśli po aktywacji dalej będzie źle.
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
VRBLHGRM
  • / / 0
Proszę o aktywację mojego konta @Verbalhologram
  • 6165 / 434 / 12
@Verbalhologram: Załatwione!
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
Palkroliku
  • / / 0
Dzien dobry. Można przywrócić konto Palkrolik. Wrocilem z tetapi alkoholowej I chętnie wrzuce tu swoich madrych 5 groszy bez glupich akcji. I przepraszam ze nie bede uzywal czasem polskich znakow ale mam angielskiego Iphona I nie ma tu translatora. Pozdrawiam

[note]Przeniesiono do odpowiedniego tematu - d5[/note]
  • 1854 / 215 / 37
Tak? A napisałeś 'przewrócić" projektując czcionki? Nie no żarcik.
Fajnie Jest to klasa sama w sobie btw

Przeniesiono do odpowiedniego tematu - d5
  • 3245 / 617 / 0
Problemy użytkowników z kontami, w tym wątku, tam najczęściej typowo zleca się ponowną aktywację konta i najczęściej uskutecznia to osoba ze ścisłego zarządu znana z nicka Surveilled.

przeniesiona do odpowiedniego topicu - d5
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.