Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Robiłem tak w ciągach (pewnie nie ja jedyny) wrzucałem co jakiś czas po paczce lub więcej i było w miarę ciekawie jak to bywa na ciągach. Sigma Plateau aktywne jak skurwysyn. Wtedy nie dysocjowalem typowo w łóżku a latałem gdzie popadnie, zwiedzałem krainę magii - rowerek, spacery do lasu, urbexy, itd.
miałem kiedyś ciąg na DXM brałem po 1-2 paczki czasami przerwa 1 dzień raz zdarzyło się w ciągu tego 5 paczek raz dodam jeszcze że piłem dużo yerba mate przy tym i chyba od tego mixa trochę mi się raz odkleiło że w październiku biegałem w deszcz w koło ronda bez koszulki słuchając muzyki ale dziwi mnie jedna rzecz dlaczego mi było kurwa tak gorąco
Zarzucone 750mg z odrobiną vudki i 2 kolorowymi piwami (nie polecam tego mixu w żadnej z konfiguracji) nie wywołało praktycznie żadnych efektów psychodelicznych, czułem się jakbym zarzucił przynajmniej o połowę mniej. Nie dość, że podczas ładowania ostro mnie pogoniło (kibel-rzyg-sraka-rzyg-sraka) to uboki dnia następnego jak bolący łeb i zaburzona koordynacja ruchowa zdecydowanie przebijają pozytywne aspekty tripa który i tak był bardzo mizerny w odczuciach.
Orientuje się ktoś jak długo musiałbym się wstrzymać od dekszenia żeby 450mg wyjebało mnie z powrotem w astral?Pierwsze tripy na takiej dawce były piękne, nawet potrafiłem jako tako po nich zasnąć, powyżej >600mg to już jest rollercoaster jak się nie ma tolerki i większe strucie z niemożnością zaśnięcia do dnia następnego.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
I generalnie chuj, bo fazy były dobre itp.
Problem mój i pytanie razem moje czy to normalne ze po 72 h od spożycia DXM, wypiłem dwa piwa i czuje ze nie ogarniam jak przy dwa pletauu
14 kwietnia 2024omertse pisze: jak najbardziej alko i DXM się wzmacniają, ogólnie DXM z większością rzeczy się wzmacnia, jednak miks z alko jest uznawany za niebezpieczny i nie należy tego ze sobą łączyć
Ze swoją tolerką efekty po 200 żołądkowej +750mg + 2 kolorowe piwa były dosyć mizerne, nie czułem żeby alko jakkolwiek mocno podbiło dexa ale fakt - łeb z nakurwiał po tym srogo, głównie płat czołowy. Grunt to nie przesadzać z jednym albo drugim ale i tak nie polecam.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.