Przeniesiono ten, jak i resztę postów do już istniejącego wątku — CAF
Zazwyczaj kupuję i spożywam ilość wcześniej zamierzoną. Mam wrażenie że to dorzutki to bardziej placebo o ile nie są jakieś duże . Z resztą enzym który przemienia kodę w majkę w ciele człowieka jest ograniczony i powyżej pewnych ilości i tak nie przerobi więcej.
Po 6-7 godzinach można mówić o normalnym wrzuceniu ponownie. Przy czym często, z jakichś powodów dorzucanie drugi raz tego samego dnia po tych 6h potrafi sklepać trochę mocniej, a na pewno człowiek czuje się odrobinę bardziej skołowany i otumaniony.
Dorzucanie np 10 mg albo nawet i 50 mg to już po 20 minutach zaczyna tracić dla mnie całkowicie sens, próbowałem kiedyś tego, ale mam wrażenie, że to wręcz podbija tylko skutki uboczne, a zero jeśli chodzi o te porządane elementy samopoczucia. Im dalej od punktu +15min. od zarzucenia, tym mniej dorzucanie cokolwiek daje.
U mnie skutki uboczne nasila tylko, jeśli dorzutka nie załapie się na peak, który ma miejsce około godzinę po zażyciu. Więc owszem, do 15 minut najlepiej od pierwszej
dawki, potem 15-20 min przed peakiem.
Ewentualnie na koniec można dorzucić 2x większą dawkę.
Ja po 6h zarzucałem normalnie bez rozczarowań
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.