- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Właśnie poszło +- 300 mg kodeiny oraz +- 375 mg Tramalu z dorety ( minus jakieś małe straty z ekstrakcji)
Wypiłem wszystko na raz o 19:45 i zagryzłem 1 kęsem makowca
Ostani posiłek o 13
Nie mam żadnej tolerki tramadol 2 raz w życiu ostanio rok temu koda około 10 ale też ostanio rok temu
T+30 mega wjazd czuje ciepełko i ogólnie turbo przyjemnie
T+1h Chęć wymiotów przez 5 minut ale pusty brzuch wiec tylko przepona pracuje
T+1:30 ??????? czuje lekką dosłownie minimalną sedacje ledwo wyczuwalną.
Moje pytanie o co chodzi ? myśałem że miks będzie trzymał z 6h przynajmniej.
wiedza przed ćpaniem priorytetowo.
Po pierwsze tramadol apteczny, nie jakieś niewiadomoco z nie wiadomo skąd. Czyli oryginal akurat 50mg także wrzucam sztuk 3 razem 150mg po godzinie i piętnastu minutach wrzucam oryginalna kodzie 30mg w ilości sztuk 5 lub idealnie 6 czyli razem 180mg. Odpalam jointa od razu po przelknieciu tych malutkich kodeinek i nodddddddddduuuuujjeeeeeee....
Sportowiec.
20 sierpnia 2021KanapkaPokoleniowa pisze: Pomocy
Właśnie poszło +- 300 mg kodeiny oraz +- 375 mg Tramalu z dorety ( minus jakieś małe straty z ekstrakcji)
Wypiłem wszystko na raz o 19:45 i zagryzłem 1 kęsem makowca
Ostani posiłek o 13
Nie mam żadnej tolerki tramadol 2 raz w życiu ostanio rok temu koda około 10 ale też ostanio rok temu
T+30 mega wjazd czuje ciepełko i ogólnie turbo przyjemnie
T+1h Chęć wymiotów przez 5 minut ale pusty brzuch wiec tylko przepona pracuje
T+1:30 ??????? czuje lekką dosłownie minimalną sedacje ledwo wyczuwalną.
Moje pytanie o co chodzi ? myśałem że miks będzie trzymał z 6h przynajmniej.
Proszę o ocenę, ile gramaturowo mogę tych dwu substancji połączyć. Dzięki.
11 czerwca 2026serotoninowy pisze: Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.